kotiin vesilätäköiden kautta

Tiedättekö sellaisen biisin, johon ei vaan ikinä kyllästy? Terv. Olen kuunnellut tuota Need You Tonightia noin tunnin repeatilla. Siinä samalla yrittänyt vähän siivoota, vaikka suurimmaksi osaksi mennyt moshaamiseksi ja tanssimiseksi (siis itsensä kolhimiseen – koska törmäilen ja kompastun milloin mihinkin.)

Ulkona on satanut koko päivän. Itseasiassa kaksi päivää. Mutta se ei ole masentanut mua ollenkaan. Ulkona tuoksuu kesäsateelta, millon välillä jotkut pusikoiden kukat tuoksuvat taivaalliselta. Kesä ja kesäsade, voiko parempaa olla? Kotimatkalla töistä kävelin jokaiseen vesilätäkköön ja no, kuuntelin tuota biisiä ja käytin sateenvarjoani keppinä.

Ai olenko saannut aivotärähdyksen? Ehkä. Tai sekosin eilisestä ihan totaalisesti. Koska joo, menin seisomaan tuohon lätäkköön, koska halusin kivan kuvan. Jouduin ottamaan noin viisi kuvaa, kunnes olin tyytyväinen. Lopputulos: 1 kiva kuva ja läpimärät sukat (no tajusinpas, että kengissäni on näköjään reiät jossain..)

Tai sitten mulla on vaan menossa maailman mahtavin juttu Tinan kanssa. Suunnitellaan maailmaa mullistavaa juttua ja ollaan molemmat totaalisen innoissamme tästä jutusta. Tottakai todelliseen blogihenkeen, en paljasta yhtään mitään ennen kun kaikki palikat on paikallaan. Olen siitä niin innoissani ja onnellinen. Tuntuu siltä, kun elämässä olisi taas joku pointti!

Nyt pitää kuitenkin jatkaa tuota INXS: in kuuntelemista ja tehdä illallista. Meinasin ihan unohtaa syödä! (Tämä on ehdottomasti tämän innostuneisuuden huono puoli – unohdan elämän peruspilarit – syödä, juoda, käydä vessassa, nukkua…)

Sori hei, että hehkutan tuota biisiä niin paljon. MUTKUSEONNIINHYVÄ! Dorka – mutta hemmetin catchy.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.