pihakirppistä ja kalahajuvettä.

Yleensä en halua viikonloppusin tehdä yhtään mitään, ennen kun lähden töihin. Koska löhöily koneen äärellä on paljon mukavampaa, kun stressata jossain esim kaupassa. Eilen tosiaan tein poikkeuksen, koska lähettyvillä oli ns pihakirppis (meinasin kirjoittaa lippis, wtf? En ole kai ihan vielä herännyt kunnolla – katsokaa vaikka alemmasta kuvasta paljon kello oli kun tätä postausta tein.) Siis garage sale! Okei, itseasiassa se oli Ändi joka pakotti mut sinne – olen siis kouluttanut hänet hyvin.

Oli tosiaan mukavaa kävellä ympäri hienoja (ja kalliita) omakotitaloja ja kierrellä pöydästä pöytään ja urkkia muitten autotalleja. Löydettiin kasa halpoja leffoja sekä muutama PS2 peli. Olen varsinkin onnellinen tuosta X-Men special edition dvd:stä. Supersankareita 10 kruunulla ou jee! Kuvassa olevat elokuvat ja pelit ovat vain osa leffa/pelisaaliista.

Lisäksi ostin kaksi kappaletta vanhoja lasipulloja. Ajattelin, että jos olisin todella reipas kesällä, voisin ensimmäistä kertaa elämässäni yrittää tehdä jotain mehua itse. Tai sitten ostan kaupasta ja täytän nuo pullot ja sanon vaan, että ihan itse tein (elkää kertoko kenellekkään mun suunntelmia!) Hinta oli päätä huimaavat 5 kr kappale, ja saatiin siitä vielä tingittyä (kauheeta) koska ostettiin vielä lisää kamaa. Ah, pihakirppikset – ihan parhautta!

Kirppishengailun lisäksi ehdin vielä tehdä lounastakin ennen duunipäivän alkua. Lohipastaa. Tosin unohdin sekunnin verran taas ajatella (kuten yleensä..) ja hiplasinpas sitten sitä lohta sormilla. Mikä sitten johti siihen, että haisin kuoleelle kalalle töissä. Nami! Eli jos joku siellä töissä ihmetteli, että kenellä oli sitä todella ihanaa kuolleelta kalalta haisevaa hajuvettä – niin se oli MINÄ! Tuplanami ja triple facepalm. Mä en sitten ihan oikeasti tiedä, miten helvetissä kalanhajun saa pois käsistä? Onko jollakin jotain vinkkejä? Tosin onhan todella seksikästä haista kalalle… On juu.

Nyt pitäisi syödä aamupalaa ja sitten lähteä salille. Siitä onkin jo ikuisuus, kun viimeksi olin treenaamassa (perjantai.) Hitsi viikonloput menee niin hirmunopeasti, kun on töissä (lauantana vielä nukahdin sohvalle, kun tulin kotiin, höh.) Mitä te teitte viikonloppuna?

2 vastausta artikkeliin “pihakirppistä ja kalahajuvettä.

  1. Metallisaippua, sillä lähtee kalanhaju räpylöistä.
    Terveisin nimimerkki ”pitäis ostaa moinen itsellekin nyt kun taas pääsee vispaamaan vavalla tuonne ulos” :)

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.