may the 4th be with you.

image

image

image

Eilen vietettiin Ändin synttäreitä. Sekä tietenkin Star Wars päivää. Sanoinkin Ändille, että sepäs taitaa olla ainoa kuuli asia koko tyypissä, siis että sillä on synttärit just Star Wars päivänä. No tottakai tein hienon kortin sopivalla aiheella ja lahjaksi ostin esim popparikulhon Lagerhausista (koska believe it or not  – jätkä tarjoilee sipsejä kuluneista muovitötsistä juhlissa…), Pacman-mukin ja ankka-avaimenperän jossa on led- valo ja pitää meteliä. Niin ja tarjosin vielä sapuskatkin.

Ai, että miksi exälle tuollaiset lahjukset? Koska elän edelleenkin siinä toivossa, että kun siitä tulee miljonääri niin se ostaa mulle hienon kameran. Ja talon. Eihän se sitä tekisi, jos olisin tyhmä sitä kohtaan. Niin.

Oli kivaa katsottiin vielä todella paska elokuva kanssa. Sellainen kun Code 46. Luultiin, että olisi ollut magee scifi-leffa mutta se olikin tylsä rakkausdraama. Huijausta! Se oli nimittäin mukana 101 scifi-elokuvaa, jota sinun tulee nähdä ennen kun kuolet – kirjassa. Hmph, pettymys.

Tänään olen ollut töissä. Ja aurinkolasini hajosivat. Olin kuitenkin todella cool kuten aina!

Mukavaa lauantai-iltaa!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.