linkkirakkautta

Meinasin ensin kirjoittaa tuohon otsikoksi, että linkkiraukkautta. Olisi mennyt postauksen pointti aavistuksen päin persettä silloin. Jos multa kysytään jotain, ja heitetään vielä päälle, että olen ”blogosfäärin kruunaamaton keisarinna ja kuuliuden ruumillistuma” (mikä on tietenkin aivan totaalisen totta) niin minähän tottakai pyyhin pois kaikki tärkeät jutut mun päivän to-do-listalta, jotta voisin vastata kysymykseen. Tiedätte näköjään, miten minä toivon – kehumalla mua saa näköjään tahtonsa läpi aika nopeasti..

Tai vaihtoehtoisesti herään kello 4.37 aamulla (joka johtui lähinnä yhdistelmästä levottomia jalkoja, helvetin ärsyttävästä pulusta joka bunkkaa jossakin parvekkeeni lähettyvillä ja meteliä pitävästä jääkaapista…) ja teen toivepostauksen. Blogeista siis. Koska nyt olen kuuliuden ruumillistuma ja totta tosiaan luen kuuleja blogeja (näin luulen ainakin.)

Tosin koska nyt olen hengaillut aika kauan täällä svedulandiassa, monet seuraamani blogit ovat ruotsinkielisiä (laitan mukaan ihan muutaman vaan.) Olen toki kirjoittanut blogeista aikaisemmin – joulukalenterissani (kandee katsoa kuitenkin!) – mutta paljon on muuttunut sen jälkeen. Kyllästyin aivan totaalisesti todella moneen blogiin aiemmin keväällä, ja taannoin poistin reippaalla kädellä Bloglovinista blogeja. Mutta no hätä, muutama on vielä jäljellä!

Valitettavasti mulla ei ole hirvittävästi suomalaisia blogeja lukulistallani – etsin edelleenkin hauskoja, persoonallisia suomenkielisiä blogeja (eli jos teillä on jotain blogihelmiä jemmassa – spread the love – kertokaa mulle kanssa.) En lue Suomen, enkä muuten Ruotsin suurimpia blogeja – koska ne ovat vaan tajuttoman tylsiä – ja niistä uupuu persoonaa ja huumoria.. Mutta sepäs onkin ihan toinen tarina.

No niin, hep! Aloitetaan, eikä missään paremmuusjärjestyksessä muuten.

Kissaämmä! Persoonallinen blogi, huumoria, milloin vähän lievästi aggressiivisia postauksia lastenvaunuvitutuksesta (ihan parhas haha) ja niin edelleen. Kissaämmä kirjoittaa esim kosmetiikasta, kissoista (tai no yhdestä kissasta) ja vaikka mistä! Onpas todella vaikeaa selittää, millainen blogi Kissaämmä on, mutta suosittelen todellakin lukemista! Niin, ja kissa = lisäpisteitä.

Hansi Skoteissa. Nimensä mukaisesti, blogia kirjoittaa Hansi, joka ylläripylläri asuu Skoteissa. Hansi opiskelee psykologiaa (mikä ei ikinä ole ollut mun vahva puoli, joten propsit hänelle) ja omistaa 2 syötävän ihanaa kissaa (don’t worry, en aio kuitenkaan syödä niitä.. niin ja 2 kissa = 2 x lisäpisteitä.) Kirjoittaa myös aika paljon eri asioista!

Puf Behaviour – vaaleanpunainen ihana blogi tuolta jostain pohjoisesta. Oli mukana edellisessäkin blogilinkkirakkauspostauksessa ja on edelleenkin. Varoituksen sanat, Pufilta saa paljon ebay- ja nettikauppavinkkejä, jotka saattavat aiheuttaa lompakon laihduttamista! (Mun lompakko on ainakin laihtunut muutaman kerran..)

Nörttitytöt – Blogia kirjoittaa useampi nörttityttö ja artikkeleita on elokuva- / peliarvosteluista ihan filosofisiin aihepiireihin. Olen itsekin kirjoittanut sinne ja tahtoo kirjoittaa uudestaan (en vaan keksi mistä kirjoitan.) Thumbs up!

Muuttolintuja syksyllä – Joannan blogi taitaa olla ainoa suomenkielinen meikkiä ja kosmetiikkaa koskeva blogi jota tällä hetkellä luen. Hienoja kuvia, hienosti kirjoitettua tekstiä ja paljon, paljon meikkiä. Kuka nyt mukamas ei tykkäisi?

Paskat kirppislöydöt – blogi paskoista kirppislöydöistä obviously. Miksi en itse keksinyt tätä blogia?

Ja sitten muita blogeja, in Svenska or English:

Accordning to Annika (ihan huippu, hellyttävä ja välillä sydäntä särkevää tekstiä), Seriedrottningen (sarjoja ja lisää sarjoja – jos vaan hablaa svenskaa), Bokkei (aivan törkeän taitava piirtämään! Ja neonpinkit hiukset, kamoon, mäkin haluan!), Smaljeansen! (Uusi tuttavuus – treeniblogi), Official Star Wars Blog (koska Star Wars).

Katsokaa toki vielä mitä siellä edellisessä linkkirakkauspostauksessa oli. Niin ja onhan tuossa sivussa vielä linkkilistaa, jos vilkaisette vähän tuonnepäin ————->

Toivottavasti löytyi jotain kuulia, muuten saatte antaa risuja mulle ja käskee mun alkaa metsästämään uusia blogeja. Vaihtoehtoisesti saa vetää turpiinkin, mutta siinä tapauksessa saatte tulla Örebrohon!

Mukavaa viikonlopun alkua kaikille!

PS. Kuvan monstereilla ei ole mitään tekemistä blogien kanssa. Se on vaan uutuuspiirrokseni – jotka tein mittatilaustyönä Ändin peliin. Yeah, siis ne blogit jotka nyt linkkasin ei ole mitenkään ufoja. Kai.

8 vastausta artikkeliin “linkkirakkautta

  1. Hehe, joo vedä ruotsiksi! :D Luenhan toki monta muuta blogia (sun myös – reader.google.se (;) u know it!) mutta nää on kai ne joissa ehdin kommentoida nykyään :S sorI!

   Tykkää

    1. kyllä tää tästä, kunhan vaan ressi ja lukuvuosi loppuu ja ehdin oikein ajatuksen kanssa lukea :P tuun sitten spammamaan oikein kunnolla sun postauksia – you have been warned!

     Tykkää

     1. luppoot vua luppoot vua. mut siis kirjotan asiasta vielä sinne blogiin mut kun olet batman-fani niin reiluna tyyppinä annan sinulle heads-upin eli että nyt olis viikonlopun ajan batman arkahm city 14 eurolla tiedät-kyllä-missä :(

      Tykkää

      1. Hehe, mulla on jo arkham city :) en oo vaan vielä kerennyt kokeilee sitä. Kiitos kuitenkin infosta ^^. eeiku for real real, not for show show – spammaan varmasti!

       Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.