oh happy day – en olekaan niin tyhmä, kun miltä näytän.

Normaalisti kun herään, sammutan aavistuksen ärsyyntyneenä herätyskellon, matelen keittiöön ja keitän kahvit. Ja istun koomassa noin tunnin, ennen kun tajuan yhtään mitään, mitä ympärilläni tapahtuu. Mutta ei tänään. Heräsin ennen herätyskelloani, tarkistin mailit jo ennen kun nousin ylös ja huomasin yhden mailin jota olen odottanut kun kuuta taivaalta. Tenttitulokset.

Heräsin sekunnissa. This it it, don’t be afraid now. Uskaltaisinkohan avata mailin? Mitä jos siellä oli se helvetin U taas (U as in Underkänt, as in big fat hylätty.) Suu kuivui. Pieni paniikki iski. Avasin mailin. Ensin luin läpi kaikki blablat (uusi arvosana on lisätty sinulle etc..), nielasin (etten vaan tukehtuisi kuolaani) ja scrollasin alaspäin. Ja siinä luki näin:

Grade: G. Date: blabla Credits: 7.0. Examination results: 41.5

HELLS YEAH! HYVÄKSYTTY! Hyppäsin ylös ja tein oikein kunnon voitontanssin ja kärrynpyörän (tai no päässäni tein sen kärrynpyörän – ei tässä kämpässä oikein voi tehdä kärrynpyörää ilman, että koko kämppä menee paskaksi.) Ja pisteitä 41.5! Eli noin kymmenen yli tarvittavat hyväksytty-rajan. Ou jee. Victory dance, ja virtual high five kaikille!

En osaa edes sanoin kuvailla, kuinka onnellinen olen juuri nyt. Itse asiassa osaan: WOHOOOO, FUCK YEAH! Kuusi kertaa jouduin tuon helvetintentin tehdä – ja kuudes kerta toden sanoi. Huh huh. Vihdoinkin saan jatkaa unelmieni koulutusta, enkä siis joudu lopettamaan (sanoin itselleni, että tämä on viimeinen kerta – jos ei onnaa, niin eiköhän se tarkoita sitä, että ohjelmointi ei ehkä ole mun juttu…) Nytten vaan seuraavaa osakurssia kohti ja syksyllä sitten en tarvitse lukea tätä mailia:

”Rakas Marianne,

koska olet niin tajuttoman paska ohjelmoinnissa ja tarkoitamme siis todella paska, olet ehdollisesti hyväksytty seuraaville kursseille bla, bla, bla ja bla. Eli se tarkoittaa, että et saa opiskella sitä mitä haluat, vaan saat ottaa jonkun toisen kurssin LÄLLÄSLÄÄ luuseri!”

Ou jea! Tätä pitää muuten nyt juhlia! Lupasinhan pistää jonkun arvonnan pystyyn täällä, no se tulee sitten jossain vaiheessa. Promise, cross my heart and hope to die! Olen niin tajuttoman onnellinen nyt, koska en muuten ole näköjään niin tyhmä kun mitä luulin :D

Hauskaa torstaita kaikille! Ja kiitos tsempeistä sillon tentin jälkeen!

Translation: Passed my java programming exam. 6th time’s the charm. Ftw! 

11 vastausta artikkeliin “oh happy day – en olekaan niin tyhmä, kun miltä näytän.

 1. no siis tuo läpäisyhän ei vielä tarkoita sitä ettetkö olis niin tyhmä kuin miltä näytät ;D mutta siis onneksi nyt olkoon kuitenkin :) nyt voitki sitte siirtyä tuolta ohjelmoinnin peruskurssilta nille vähän vaikeammille…. :D

  Tykkää

 2. Dear Mary!

  Koskapa sinä olet – kuten itsekin tiedät – blogosfäärin kruunaamaton keisarinna ja kuuliuden ruumiillistuma, niin ajattelin että sä varmaan luet tosi kuuleja blogeja. Ajattelinkin että josko sinä armosta voisit paljastaa millaisia. Tässä taannoin pyysit blogivinkkejä ja tietenkin jäit seuraamaan ainakin niitä mun ehdottamia blogeja, mut mitä muuta seuraat. Nimim. Vajausta kivat blogit -osastolla.

  Tykkää

  1. :D Haha repesin tolle ”blogosfäärin kruunaamaton keisarinna ja kuuliuden ruumillistuma” töissä aika reippaasti, että sain pomolta vähän outoja vilkaisuja :DDD Kiitod, you made my day ;) Tauolla olin kuitenkin! (Jos pomo nyt sattuisi yhtäkkiä ruveta oppimaan lukea suomea ja lukee tämän kommentin!) Mä voin laatia jonkun pienen linkkirakkautta-postauksen, koska niitä on aika monta näitä kuuleja blogeja :) Veikkaan, että huomenna jo! (VP – Fuck yeah!)

   Tykkää

  1. She scores! (Meinasin kirjoittaa he… MItä se musta oikein kertoo?) Kiitos, niin sanoitkin ;)

   Joo mä teen vaikka ihan postauksen blogeista, yritän saada valmiiksi huomiseksi!

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.