no more morjens-olen-kalju-juurikasvua!

Eilen jaksoin vihdoin ja viimein värjätä hiukseni. Viime kerrasta onkin kulunut noin pieni ikuisuus. Itseasiassa ostin hiusvärin jo viime viikolla. Mutta mukamas ei ole aikaa värjätä, lukekaa siis en ole jaksanut värjätä. Kokeilin muuten ensimmäistä kertaa H&M:n hiusvärejä. Minähän men muuten enää kestovärejä uskalla käyttää –  ja olen aika varma siitä, että nämä ”kevytvärit” (”kevytväri”, koska ei muuten lähde hiuksista melkein ollenkaan pois ainakaan mulla..) ovat aika samaa skeidaa kuitenkin. Oi ja voi jos vaan uskaltaisin jättää värjäämiset ja elää maantievärisillä hiuksilla.. Sitä tosiaan ei tule koskaan tapahtumaan. Kiitos vaan vanhemmat hienoista geeneistä!

Yritän päästä eroon mustasta hiuksesta, mutta koska kampaajani (sisko) sanoi, ettei kannata lähtee vaalentamaan, niin en uskalla. Koska hauraat hiukset ja sellaista paskaa. No, ajattelin sitten kerrankin hankkia vähän kärsivällisyyttä ja värjää juuria ruskeiksi, se vaan näyttää siltä, kun olisi vähän vaaleammat juuret (kunnes se oma paskamaantieväri tulee esille… mutta kuitenkin se on paljon parempi kontrasti mustaa kohden jos juuret on ruskeet – ei siis tule sitä, moikka-olen-kalju-effektiä!)

Anyhow, koin pienen paniikin eilen kun laitoin väriä päähän. Nimittäin se oli kirkkaan oranssia yhdessä vaiheessa. ORANSSI! Jumatsukki, että pelästyin hetken. Onneksi kuitenkin väristä tuli ruskea lopuksi. Muuten varmaan istuisin tässä ja itkisin, enkä kehtaisi lähteä ulos kämpästä (been there done that, paitsi silloin se oli vaalennus gone to hell = pissanväriset hiukset.)

No onneksi lopputulos oli kun olikin tarpeeksi hyvä. Eli Henkka Maukan ”kevytväri” saa multa kyllä aika hyvät pisteet. Lisäksi päänahka ei värjääntynyt, joten en saannut kypärää värjäyksen jälkeen. Hintakin on opiskelijalle toimiva (muistaakseni 50 kruunua.) Tästä taisi tulla uusi lempparini. Onko joku muu kokeillut Hennesin hiusvärjeä? Vai saako niitä edes Suomesta?

Lisäksi vielä kuva mun eilisestä herkkuruuasta. Spicy chicken wingsejä, kurkkua ja kermaviiliä. Om nom. Lidlistä. Halpaa. Om nom.

Jeba, kohti pankkia ja töitä! Mukavaa keskiviikkoa kaikille! (Olenko muuten ainoa ihminen, joka luuli, että tänään oli maanantai? Koska paska päivä ja liian kuumaa?)

Lisäksi muuten opin tänään, ettei kannata pyöräillä suu auki. Terv. Söin muutaman kärpäsen treenin jälkeen – nami proteiinia.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.