wappu ruotsalaisittain

Eilen tosiaan Tina tuli mun kämpille ja mukanaan hän toi pari raparperi-siideriä (i think ainakin.) Juteltiin niitä ja näitä, ja laitoin sotamaalauksen päälle. Ton neuleen löysin muuten lauantaiselta kirpparilta. Se on kiva ja iso ja löysä. Eikä sovi ollenkaan minkään kanssa. Hitsi musta tulisi kyllä niin mahtava muotibloggaaja. Katsokaa nyt – todella hieno pose tuossa kuvassa. Pitäiskö vaihtaa blogin suuntausta?

Juteltiin niitä näitä ja vihdoinkin parin tunnin jälkeen saatiin itsemme ulos kohti kaupunkia. Ensimmänen reaktioni kaupungilla oli jotain tätä tyyliä : Missä kaikki ihmiset, tänään on vappuaatto, wtf! (Ei ollut hirvittävästi porukkaa liikkeellä.) Käveltiin kohti linnaa ja siellä sentään istui jonkun verran porukkaa. Mutta verrattuna Göteborgiin ja tuota Helsinkiin, hirvittävän vähän ihmisiä ulkona. Ja kaikki sitäpaitsi ihan selvinpäin. Hirvittävän hiljaista muutenkin. Olen tottunut hirvittävään meteliin vappuisin heh.

Meidän (mun siis) päämäärä illan aikana oli saada valokuva tästä jutusta. Nimittäin vappukokosta. Olen vieläkin ihan ymmälläni siitä, että Ruotsissa on vappukokko, eikä juhannuskokkoa. Weird. No kuitenkin, kokkoa ei oltu sytytetty tuleen vielä, joten pakenimme paikalle tulevaa ihmisjoukkoa melkein tyhjään baariin.

Nimittäin Rock Bar:iin. Istuskeltiin siellä hetken Tinan ystävien kanssa ja sitten tyhjä baari alkoi tuntua, no – todella tylsältä. Joten käveltiin takaisin katselemaan oliko kokko tulessa jo. No olihan se. Lisäksi siellä oli joku joka piti jotain puhetta ja kuoro joka lauloi niitä perusvappubiisejä. Tässä kohtaa mä olin lähinnä ihan haavi auki.

Koska puolet Örebrosta oli kokoontunut linnan ympärille. Ja kaikki – lapset, nuoriso, mammat ja papat ja mummot – seisoivat siististi siinä, melkeinpä rivissä ja jonoissa kuuntelemassa. Kukaan, siis kukaan ei riehunut millään tavalla – siis siellä yleisön joukossa oli ihan tappohiljaa. Wtf? Olo oli kun olisin joutunut jonnekkin aivokuolleeseen kulttiin. No ei me jaksettu sitä kokkoa nyt niin kauan tuijotella joten käveltiin Ivyyn (joka on näköjään joku todella poppis baari, jossa kaikki kaverit hengailee aina – ja mä en oo ikinä edes nähnyt paikkaa, vaikka kuljen siitä ohitse joka päivä kun menen töihin, heh. Vanhuuden mukana tulee näköjään huono näkö(kin).)

Juotiin yhdet limusiiderit (aikuispisteitä hei!) Ivyssa ja Sara joinasi meidän kanssa. Sitten se meno alkoi lähtee käsistä siellä (muilta siis – ei ikinä multa) joten mentiin Burger Kingin kautta kotiin. Ihmettelinkin, että missä kaikki känniääliöpissaliisat ja räkänokat olivat – no tietenkin siellä Burger Kingissä. Huh huh. Sain laskea noin miljoonaan, ettei olisi hermot mennyt siellä. Miten joku voi antaa heidän 7-vuotiaat lapset hengailla kaupungilla? Kamoon!

Nojoo siis sellainen vappu tällä kertaa! Oli kyllä oikein mukavaa. Tänään olen siivonnut ja ottanut iisisti. Pitäisi mennä ostamaan maitoa, mutta voi luoja miten vaikeaa on mennä ostamaan maitoa. Pelkästään maitoa. Mun tuurilla tulen ostamaan kaikkea muuta paitsi just sitä helvetin maitoa. Miten se onkin niin vaikeaa?

Oliko teillä mukava vappu?

2 vastausta artikkeliin “wappu ruotsalaisittain

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.