sunnuntai kirpputorilla

Koska tänään on sunnuntai ja vielä kaiken kukkuraksi vapaata, niin tein aamupalaksi sconesseja. En ole tehnyt sconesseja ennen, ja yllätyinkin miten hurjan hyviä ne olivat – ja sitäpaitsi hirvittävän helppoja tehdä. Kas näin:

Sekoita 8 dl vehnäjauhoihin 4 tl leivinjauhetta ja n. 1 tl suolaa. Nypi 100 grammaa voita sekaan. Ja viimeiseksi 3 dl pimää. Jaa taikina neljään osaan ja tee niistä littanoita pullia. Jaa pullat kevyesti veitsellä neljään osaan (ns siis risti niihin – en osaa selittää paremmin hah). Paista 10 minuuttia 250 asteessa uunissa – valmista! Om nom.

Aamiaisen jälkeen mentiin Ändin kanssa ulos kävelylle. Aurinko paistaa tuhatta ja sataa ja ulkona oli jopa lämmintäkin. Meidän päämäärä oli lähettyvillä oleva kirpputori. Se olikin jo niin lähellä, että eksyttiin Örebron todella suureen kaupunginpuistoon (tuo oli sitten sarkasmia – se on todella pieni.)

Meidän oli itseasiassa tarkoitus vuokrata pöytä sieltä kirppikseltä, mutta oltiin vähän myöhässä liikkeellä ja kaikki pöydät olikin varattuina. Ensin luulin, että kirppis olisi ollut tajuttoman iso – mutta ylläripylläri – siellä oli ehkä tsägällä 20 pöytää. Eli no ihme, ettemme saanneet sieltä pöytää.

Suurin osa tavaroista siellä olikin ihan paskaa. Vaikka löydettiin pari peliä sieltä. Ihan turhaa maksaa peleistä lähemmäs 400 kruunua, kun kirppareilta voi löytää 40 kruunulla.

Hiplailin tätä pelti.. ööh lautasta (:D mikä lie) ensin noin 10 minuuttia, mutta päätin tehdä uuden kierroksen ja katsella, onkohan se jäljellä. Seuraavan kerran kun tulin peltilautasen kohdalle Ändin äiti oli iski silmänsä siihen samaan aikaan ja ihasteltiin sitä yhdessä. Sitten kävikin niin, että Ändi halusi mun katsovan jotain muuta juttua, joten sanoin Ändin äidille, että hän saa ottaa lautasen ja juoksin katsomaan mitä Ändi oli löytänyt. No näköjään siinä kävikin niin sitten, että Ändin äiti osti sen lautasen mulle. Iih, niin ihana! Ajattelin pitää sitä hedelmälautasena tai jotain.

Muuten en löytänyt mitään muuta ja koko kirppis ehdttiin koluta läpi jo alle tunnissa. Joten käveltiin takasin kotia. Nyt pitäisi pakata mun kamat ja hinata itseni kotiin. On jo aika hengailla vähän kotonakin. Illalla sitten elokuviin (taas.) Mitäköhän menen katsomaan, sen saatte tietää sitten myöhemmin!

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

2 vastausta artikkeliin “sunnuntai kirpputorilla

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.