viikonlopun leffavinkki: drive

Ensin en meinannut Drivea katsoa ollenkaan. Siksi, koska se oli niin hypetetty (onko tuo edes sana) ja siksi, koska kriitikot muistaakseni ylistivät tätä todella paljon (kriitikoilla on yleensä totaalisen erilainen maku kun minulla – he ovat aina väärässä.) No kävi kuitenkin niin, että sain mahdollisuuden katsoa tämän ja koska en jaksanut pistää hanttiin päätin sitten katsoa sen. Kuulemma tämän elokuvan olisi pitänyt olla mun parhaat leffat 2011 – listalla.

Sanotaan vaikka näin, että elokuvan ensimmäinen puoli oli justiinsa sellainen tylsä taiteellinen draama, elokuvan sankari on sellainen hiljainen ja mystinen. Meinasin antaa periksi ja lähteä vetämään elokuvaillasta useampaan otteeseen, mutta jotenkin päätin sitten jäädä katsomaan, koska halusin tietenkin tietää miten tyhmästi elokuva loppuu.

Kuitenkin suureksi yllätykseni, elokuva teki todellisen uukkarin jossain puolessa välissä, kun yhdeltä ihmiseltä ammuttiin pää paskaksi. Yhtäkkiä supertylsästä elokuvasta tuli todella mielenkiintoinen ja harvinaisen ahdistava ja jännittävä. Gosling oli kai ihan joo hyvä näyttelijä, mutta en kyllä kuitenkaan ymmärrä, miksi kaikki muijat on niin lääpällään siihen. Ihan normijäbä, jos multa kysytään (en siis ole nähnyt mitään herran elokuvia aiemmin.)

Lisäksi mainittakoot, että elokuva on aika raaka (esim justiinsa tuo aivot pihalle kohtaus.) Ja muuten, yllättäen, autoilla ja erityisesti ajamisella on suuri rooli elokuvassa, eihän kukaan olisi sitä voinut kuvitella?

Mutta all in all, Drive on ihan jees leffa – onneksi en jättänyt väliin sitä. Kannattaa katsoa, vaikka olikin tappavan tylsä alussa. Kolme karkkia!

Tänään aion viettää illan sohvassa, katsoen lisää Greyn Anatomiaa ja lisää Star Trek-elokuvia. Ja voin vielä valovoa juuri niin kauan, kun haluan – sillä mulla on huomenna taas vapaata! Woop woop!

Muuten tulipas tässä mieleen yksi juttu, kun nyt keskustellaan elokuvista. Onko muita, jotka katselee jotain elokuvaa ja tunnistaa jonkun näyttelijän – niin heti on pakko katsoa imdb:stä missä elokuvassa olette näyttelijän nähneet (jos siis ette muista?) Imdb:n appi on ehkä Facebookin jälkeen mulla eniten käytetty appi, sattuneesta syystä. Ja tämä muuten ärsyttää ihmisiä ihan hirvittävästi – koska melkein poikkeuksetta etsin jokaisen leffan aikana noin kolme näyttelijää. Olenko vaan outo, vai tekeekö joku muukin tätä?

Kivaa lauantai-iltaa kaikille!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.