herätyskello.

Rakas pikkulintu, joka istui jossain ikkunani lähettyvillä tänä aamuna,

Lauleskelet todella kauniisti, on suorastaan ihanaa kuulla teidän pikkulintujen laulua näin keväällä. Mutta voisitko ensi kerralla ehkä siirtyä jonnekkin vähän kauemmas minun ikkunani lähettyviltä tai vaihtoehtoisesti siirtää soolouraasi noin kolmella tunnilla? Jotkut meistä ihmisistä nimittäin käyvät lauantaisinkin töissä (työ, se on siis sellainen pakkopulla, jota on pakko tehdä, jos haluamme rahaa, jolla ostetaan ruokaa pöydälle – madot eivät kuulu meidän herkkuihin – ei ainakaan mun), joten tarvitsemme nukkua niin kauan kun vain mahdollista. Emme hirvittävästi ilahdu siitä, että joku pieni iloinen pikkulintu herättää meidät kello 5.03. Eikä uudestaan kello 6.13. Eikä taatusti vielä kello 6.59. Me lauantaisin töissä kävyät ihmiset saatamme vetää muutamat herneet nenään tästä. Koska saattaa olla niin, että menimme nukkumaan aika myöhään.

Joten kiltti, kiltti, kiltti pikkulintu: Aloitathan laulusi vähän myöhemmin. Tai sitten siirryt pois ikkunani luota, jos laulattaa?

Kiittäen etukäteen,

Mary, jolla on herneet nenässä, koska nukkui huonosti.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.