itsensä kusettamista ja banaanivettä.

Kävin tänään palkkapäivän kunniaksi Tinan kanssa kaupungilla pienellä shoppausreissulla. Ostin muutamia tärkeitä juttuja, kuten hiusväriä ja pienen peilin, jota voin pitää laukussa (ja paniikin isketessä ihailla itseäni, ja kuinka kaunis olenkaan – lue miten katastrofaaliselta oikeastaan näytänkään.) Saatoin ostaa hullun halvat farkut myös – jotka ovat kaksi kokoa liian pienet. ”Aion laihduttaa itseni niihin” – on justiinsa se tyyli, jota minä vedän. Saa katsoa, tuleeko se ikinä tapahtumaan eh eh. On kivaa kusettaa itseään, olen maailmanmestari tässä (kaikkihan tunnemme esimerkiksi – mennään-vaan-yhdelle-ja-sitten-kotia – mmhm, eikö vain? Syön vaan yhden palan suklaata, ja loput laitan talteen, niin varmaan joo. Pelaan vaan yhden minuutin, sitten opiskelen – unissani ehkä.. ja sitä rataa.)

Shoppailukierroksen päätteksi mentiin tankkaamaan terveelliset smoothiet. Kuolasimme kaiken maailman leivoksia ja jäätelöitä ja praliineja, mutta päädyimme smootheihin. Wtf? Kuka ihan oikeasti menee kaupungin parhaaseen kahvilaan ja valitsee ylihintaisen smoothien, kun sillä hinnalla olisi saannut kakkupalan? Joku voisi oikeasti luulla, että meissä on jotain vikaa (sillä molemmat olemme varsinaisia herkkuperseitä. Ja jos edes haaveilen niihin farkkuihin mahtumisesta, saan sanoa hyvästit ainakin 80% herkuista, yhyy.)

Unohdin ottaa mukaani vesipullon töihin – joten jouduin ostamaan jotain juotavaa töihin. Koska aiemmin testasin Lokan  (hahah lokavettä!) uutta mansikka-lakritsi-vettä (ja rrrrakastuin siihen!) niin ajattelin kokeilla toista uututta, banaani-kivakurkku-makua (mohahhahha, kuolin kun googlasin tuota suomenkielen sanaa – KIVAKURKKU. Hei aika KIVAKURKKU sulla! Mohahah! (hulluilla hauskat huvit, idiooteilla ilmaiset ja niin edelleen.))

Jos olisin ollut ihan kunnolla hereillä olisin tajunnut, että hei kamoon banaaninmakuista vettä – HELL NO! Mutta näköjään sain jonkinlaisen oikosulun, kiitos väsymyksen ja ostin sitten tämän version. Ja hyi helvetti mitä potaskaa. Siis, hyi helvetti. Kelatkaan nyt vähän, jos muussaisitte banaanin ja laimentaisitte sitä vedellä ja heittäisitte kuplia sinne sekaan (en tiedä, miltä KIVAKURKKU pitäisi maistua, mutta tää vesi maistui ainoastaan banaanilta.) Yhhyh mitä hirveetä scheissea. Traumat! Nyt haluan tietää, kuka idiootti keksi tämän maun! (Ei sitten keskustella siitä, että kuka idiootti tätä oikein ostaa…) Ens kerralla sitten ihan vaan sitä mansikka-lakua mulle kiitos!

Nyt illan päätteeksi pitkästä aikaa jakso Criminal Mindsia. Ah Reid, mulla on ollut ikvävä sinua!

4 vastausta artikkeliin “itsensä kusettamista ja banaanivettä.

 1. Mullon ihan kamala tilanne tällä hetkellä. Intiassa laihduin ja nyt mun paino jojoilee. Farkkukoko kuitenkin pieneni KAHDELLA, eli nyt mulla on about KAHDETKYMMENET liian isot farkut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En kuitenkaan halua lihottaa itseäni niitä varten ja ostinkin reippaasti yli satasen farkut joista diggaan. Ja toisetkin. Eli myyntiin kaikki ne muut ihanuudet? Fuck! :'(

  Tykkää

  1. Ouh! 20 kpl farkkuja. Se on jo aika hyvä saavutus.. farkkuhamstraaja ;)

   Eei mutta ymmärrän kyllä, että ottaa päähän. Kun mä kerran laihdutin 20 kg, sain ostaa ihan kaikki vaatteet uusiks (mikä on sinänsä todella kivaa) mutta kaikki mun ihanat liian isoista vaatteista jouduin luopuu, ja se ei ollu kivaa ollenkaan :(

   Tykkää

   1. Joo. No onneks paidat on olleet aina kokoa XS tai S, joten niiden kanssa ei onkelmaa. Perse se vaan leveä oli! Mutta koska nyt varasin kirppispöydän ens kuulle niin pitää tosiaan funtsia, että uskallanko mä vielä myydä noita. :D

    Tykkää

    1. No niinpä, olisi ollut tosi pehvasta luopua ihan kaikista vaatteista :S

     Hehe, niin no mutta sähän et ole suunnittelemassa lihoamista, joten voit ihan hyvin ne myydäkin ja ostaa tuotolla uudet pökät ;)

     Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.