tulinen ruoka, parempi mieli

Heräsin tänään extra-aikaisin, jotta ehtisin tehdä lounaan itselleni ennen töitä. Tuli vähän sellainen otetaan-mitä-kaapista-löytyy-ruoka. Mutta yleensähän ne on justiinsa niitä parhaita (siis silloin, kun ne onnistuu.) Eli tein nakkistroganoffia! Kouluajoilta olen kyllä saannut ihan hirvittävät traumat siitä mauttomasta nakkikastikkeesta ja ylikeitetyistä perunoista, joten tein tästä vähän enemmän ns aikuiseen makuun sopivan version. (Voi luoja, sanoinko ihan oikeasti ”aikuiseen makuun sopiva”? Hrrr… )

Heitin siis pannuun yhden sipulin (pilkottuna öff körrs, en siis kokonaisena – en mä nyt niin blondi ole..) ja kaksi silpottua chiliä (vihreä ja punainen – enemmän väriä!) Sitten pilkoin sinne chorizoa (neljä kappaletta sellaisia semi-miniversioita.) Ja sitten kaadoin sekaan noin 3 dl kermaa. Ja maustoin vielä noin ruokalusikallisella chilikastiketta. Ja söin bulgurin kanssa. Oli aivan tajuttoman hyvää – ja tulista! Jopa Ändi, joka ei siis ole minkään nakkistroganoffin ystävä, tykkäsi tästä todella paljon (sillä se veti, kuten normaalisti, 3/4 kaikesta!)

Musta tuntuu, että tenttistressi laukaisi mulle ihan hirvittävän migreenin (mun elämässä tentti ja migreeni kuuluu aina yhteen.) Yritin kuitenkin mennä töihin, mutta jouduin antamaan periksi jo tunnin jälkeen. Ei ole yhtään kivaa istua avokonttorissa, jossa jokaikinen ihminen puhuu tauotta ja jotkut jopa huutavat, jos on vuosituhannen migreeni. Sen jälkeen kun kotiin tulin niin istahdin sohvalle, enkä siitä ole oikein liikkunut mihinkään. Yritin vähän opiskella, mutta ei oikein voi keskittyä. Jospa laittaisi jonkun hömppäleffan tai -sarjan pyörimään?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.