elämäni ehkä hurjin lauantai-ilta ikinä.

Tiedättekö sen tunteen, kun suunnittelette töissä, että teette kaikkea kivaa illalla (hyvää ruokaa, sarjoja, leffoja, omaa aikaa, chillausta, ehkä kavereiden kanssa hengailua yms kivaa?) Sitten tulette kotiin noin puoli seitsemältä illalla. Sen sijaan, että söisitte sitä ihanaa ruokaa josta päiväunelmoitte työpäivän aikana, syötte eilisiä tähteitä, koska olette liian nälkäisiä ja väsyneitä, ettekä jaksa kokkailla. Ja sitten istahdatte sohvalle katsomaan loput siitä eilisestä sarjasta, jonka keskellä nukahditte – ja nukahdatte taas. Ja nukutte puoli kymmeneen iltaan. Eli sinne menit elokuvat ja chillailut ja kaikki muu, koska joudutte menemään nukkumaan noin kohta, koska huomenna on taas työpäivä?

Tiedättekö sen tunteen? No minä, ylläripylläri tiedän!

HMPH!

Sinne meni mun lauantai-illan chillailut ja herkuttelut, sekä sarjat ja elokuvat. Yhyy! Ei ihme, että nukahdin duunin jälkeen, tämä viikko on mennyt joko töissä, tai opiskelemassa, tai tenttiä katsoessa. Periaatteessa olisin halunnut yhden päivän, jonka aikana vaan olen. Jolloin en meikkaisi, hengailisin pyjamassa koko päivän, enkä nousisi ylös sängystä (paitsi jääkaappireissua varten.) Mutta sitten muistin, kuinka paljon tarvitsen sitä rahaa..

Elämä on aika rankkaa välillä. No onneks on sentään lauantai-illat, jolloin voi nukkua stressinsä pois. Koska kukapas nyt mitään kavereita tai sosiaalista elämää muutenkaan kaipaa?

Ja tavanomaisesti lauantai-illan biisi. Herkille ihmisille tiedoksi: video on osittain vähän raaka.. Vaikka onkin aika mainio. Mutta biisi on paras!

Joo tiedetään, kuvia on ollut aika vähän viime aikoina. Johtuen siitä, että kameran muistikortti on kotona mun luona ja mä oon kameran kanssa Ändin luona ollut tämän viikon. Heh, tyypillistä!

Hei mukavaa viikonloppua kaikille!

Translation: I went crazy bananas after work today: I took almost a 3 h nap!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.