ei mitään jännittäviä tarinoita kerrottavana.

Oi haluaisin niin mielelläni kertoa teille jännittäviä tarinoita siitä, miten olen sählännyt salilla (esim kompastunut jalkoihini juoksumatolla) tai miten töissä munasin itseni jollain mahtavalla tavalla. Mutta valitettavasti mitään (noloa) ei ole tapahtunut minulle nyt vähään aikaan. Mulla ei ole mitään jännittäviä tarinoita kerrottavana. Ainoat asiat mitä teen nykyään (eli maanantaista lähtien) on treenaan, käyn töissä mätänemässä hetken ja sitten kotiin opiskelemaan. Joo, ehkä syön jotain jossain välissä ja ehkä joo, katson yhden jakson Star Trekkiä silloin. Treeni alkaa jo sujua sen verran hyvin, etten enää pelkää munaavani siellä mitenkään (koska näin menin sanomaan, jotain tulee varmasti tapahtumaan huomenna.)

Ns ”sosiaaliselle elämälle” sanoin hasta la vista. Nyt ei oikein ole aikaa tavata ketään, tai kaffitella kenenkään kanssa. Kahviseurani on tätä nykyään vain ja ainoastaan java-ohjelmoinnin kirja. Suurin osa sosiaalisista medioista on totaalisesti bannattu, näin sanoi javamentorini (Ändi siis.) Tosin en kyllä tajua sitä, miksi herra saa seikkailla interwebsissä sinä aikana, kun mun nenä on kiroillen kirjoissa kiinni.

Puolitoista vuorokautta jäljellä, sitten tulen taas kertomaan teille hauskoja tarinoita siitä, miten munasin java-tentin kuudetta kertaa.

Back to the books. Hyvää yötä teille onnekkaille, jotka saatte nukkua.

Translation:
Java exam – 6th time’s the charm. Or maybe I should just give up?

2 vastausta artikkeliin “ei mitään jännittäviä tarinoita kerrottavana.

    1. Hehe välillä se voi käydä niinkin! Miksi koskaan ei voi olla silleen sopivasti siinä välissä? Tapahtuu jotain mutta ei liikaa :P

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.