asioita, joita en ymmärrä pt VII: titanic 3D

Yksi juttu mitä en ihan oikeasti voi ymmärtää millään tasolla, on se että kuka ihmeessä haluaa maksaa rahaa ja mennä katsomaan Titanicin kolmedeenä. Siis ihan oikeasti. Mun mielestä Titanic on ehkä aikamme yliarvostetuin elokuva. Muistaakseni kun kävin katsomassa sen silloin vuonna yksi ja kaksi leffateatterissa – joo siis kävin kaverin painostuksesta, true story – lähdin vetää ennen elokuvan loppua kotiin (tosin ehtiäkseni viimeiseen metroon… mutta kuitenkin.) En ikinä tajunnut oikein, että mitä ihanaa siinä Leonardossa nyt oikein oli? Ja so what jos niillä oli joku romanssi? Ai oliko surullista? No ehkä… Mutta olen nähnyt monta paljon surullisempaa elokuvaa.

En siis ikinä tajunnut sitä elokuvaa silloin vuonna kissa ja koira, joten en todellakaan ymmärrä sitä, miksi ihmeessä kukaan haluaa mennä katsomaan sen TAAS elokuviin ja maksaa siitä taas (ja vielä varmaan viisinkertaisen hinnan, kun silloin ennen..) Joten voisiko joku please, please selittää miksi, siis MIKSI porukka on niin innoissaan tuosta Titanic kolmedeestä? (Vai onko edes innoissaan?) Ei, ei voi tajuta. Ja sama Leijonakuningas sama juttu, vanha leffa, miksi ihmeessä pitää yrittää silläkin lypsää lisää rahaa ihmisiltä?

Kun nyt kerran leffoista puhutaan, niin yhteen asiaan joka yllätti mut totaalisesti on se, että Iron Sky tulee kun tuleekin tänne Örebrohon! Jeeei! Olin siis ihan satavarma, että se ei tule tänne – koska nää Örebron elokuvateatterin ihmiset on mielestäni jotenkin vajaa, ja valitsee aina ne paskimmat leffat tänne (ja kaikki animaatiot ruotsiksi dubattuina, eikä ikinä englanniksi.) Tosin se näytetään siinä minisalissa, mutta so what? Ja koska se Iron Sky nyt on otettu tänne Örebrohon, se varmaan tarkoittaa sitä, että se on ihan paska. Nojoo. Ihan sama!

Oletteko jo nähneet Iron Skyn? Vai eikö kiinnosta? Ja myöntäkää nyt, kuka menee/meni katsomaan Titanicin kolme deenä? Lupaan etten tuomitse!

7 vastausta artikkeliin “asioita, joita en ymmärrä pt VII: titanic 3D

  1. Juu en kyllä tajua kans tota et miks mennään kattomaan 3D ja tuhlataan rahaa siihen . Ittelläni on titanic , mut olis se kyl kieltämättä varmaan erinlaista kattoo se 3D:nä. mut suomen 3D ku vaa ei oo mitää huippuluokkaa..

    Tykkää

  2. Rakastan Titanicia mutta se on loppuun katottu.. mitein tässä justiin että jos menis sen kattoon mutta miks*? mähän tiiän jo miten siinä käy.. ei kuulema ollut häävi vaikka muka 3Dnä kaveri vain kerto.. :D

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.