viikon ♥ ihanat: instagram, sateenkaaria ja goottitaidetta.

Instagram on v i h d o i n k i n tullut Androidille! Tätä olen odottanut jo melkein kaksi vuotta. Tai jotain sinnepäin! Kutsun itseäni marywonderlandiksi siellä, jos kiinnostaa seurata (miksi ei mukamas kiinnostaisi? Tyhmä kysymys!) Päivää sen jälkeen kun hankin Instagramin, sain tietää, että Facebook on ostanut Instagramin. Mahtavaa, jos tämä tarkoittaa sitä, että Facebook kuvista tulee kauniita! Jotain mitä en ikinä ole oikein ymmärtänyt on epäselvien ja rumien bilekuvien (tai ihan mitkä tahansa epäselvät kuvat ylipäätänsä) laittamisen Facebookiin. Täältä voi lukea vähän ohjeita siitä, mitä kaikki filtterit tekee kuvissa. Project Facebook kauniiksi alkakoot! (Joskus sitten… Ja toivottavasti se ei muuten sitten pilaa Instagramia..)

Robot Unicorn Attack: Evolution – peli. Ja maailman paras pelimusiikki. Kukapa ei nyt yksisarvisista tykkäisi? They’re so fluffy I’m gonna die!

Himoitsen kynsilakkoja sateenkaaren jokaikisessä värissä! Täältä lisätietoa kynsilakoista.

Jos vähän synkempi goottitaide kiinnostaa, haluan suositella Tinan ystävän Aurora Walderhaugin taidetta (ja sarjakuvaa hieman, no erikoisesta luurangosta – tosin se on ruotsiksi.) Lisäksi hän tekee aivan tajuttoman kauniita koruja. Täältä voi lukea hänen blogiaan, täältä voi tilata hänen mahtava sarjakuva-albumia (itse luin sen Tinan luona kun olin siellä viimeksi -mahtava!) ja koruja voi kuulemma tilata häneltä suoraan mailaamalla hänelle (näin ainakin kuulin – yhteystiedot löytyvät hänen blogistaan (jonka muuten eräs Tina on suunnitellut!) Kaikki kuvat lainattu Auroran sivuilta.

Mun tuttavan tajuttoman taide (maalaukset ja valokuvat, sekä korut.) Käykää ihmeessä tykkäämässä! Täältä näin. Että joku voi olla niin tajuttoman taitava käsistään! ♥ Pakko, pakko, pakko tehdä tällaisia! Rainbow cake in a jar! ♥ Siis voihan huokaus, miten ihmiset jaksavat? ♥ Olen varmaan kirjoittanut tämän aikaisemminkin, mutta ihanat työkaverit, jotka tekevät duunista suhteellisen siedettävää! ♥ Kevät on täällä taas! ♥ Se että exän faija omistaa pehmiskoneen, mitä tarkoittaa pehmisjätskiä! Suurissa määrin! ♥ Treeni alkaa sujumaan vihdoinkin! Jeee! ♥ Se, että mulla on ollut aikaa katsoa jopa KOLME elokuvaa tällä viikolla! ♥ Tyttöjen illat ♥ Kun aamukahvin saa juoda ihan rauhassa, ilman kiireitä. ♥

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.