viikonlopun leffavinkki: the descent

Pitkästä aikaa sain katsottua elokuvan! Tämä on nykyään harvinaista herkkua, koska mukamas ei ole aikaa… (tosin minulla on runsaasti aikaa istua seikkailemassa interwebissä.. joten hiljaa vaan.) Eli kun tytöt kävivät täällä mun luona syömässä, katsoimme tietenkin kauhuelokuvan. Eli The Descent. Olen nähnyt tämän jo aika monta kertaa, mutta näköjään sen voi katsoa uudestaan. Ja uudestaan. Ja jopa viisi kertaa.

Kuitenkin. Eli The Descent. Se kertoo porukasta naisia, jotka menevät seikkailemaan luoliin. Sellaisia siis koloja.. onkaloita whatever maassa.Tosin monet heistä eivät tiedä, että kyseessä on luola, jota kukaan ei ole tutkinut aiemmin. Harvinaisen fiksua siis. Nojoo kuitenkin, ei varmaan tarvitse edes mainita, että he eivät tietenkään ole yksin siellä luolassa? Sitä ajattelinkin.

No. Jos mulla ei ollut ahtaanpaikan kammoa ennen elokuvaa, niin minulla on se nyt. Mielummin vaikka menisin istumaan johonkin tötsään missä on viisituhatta hämähäkkiä ja käärmettä. Siis The Descent on siis niin ahdistava elokuva, ja vielä näin neljän-viiden katselukerran jälkeen, se jaksaa edelleenkin pelästyttää.

Sovittiin tyttöjen kanssa siitä, että jos joskus jouduisimme tuollaiseen tilanteeseen mitä elokuvassa on (siis luolaan (minne emme ainakaan tietoisesti ole menossa) missä on jotain örkkejä) niin kaveria ei sitten jätetä örkkien syötäväksi.. Mielummin sitten autetaan kaveria kuolemaan vähän inhimillisesti, eli kivellä päähän. Kyllä, jotkut tekevät diilejä siitä, kuka on kuskina bileiltoina, me teemme tällaisia diilejä. Olemme ehkä vähän erilaisia neitokaisia.

Kuitenkin, sanoisin, että The Descent on kyllä ihan varteenotettava kauhupätkä! Tosin ei ehkä ahtaanpaikankammosta kärsiville tai heikkohermoisille (eli Helille…) Eli saa neljä karkkia viidestä mahdollisesta.

No mitäs muuta? No tänään aamulla tein reippaana tyttönä joogaa ennen työpäivän alkamista. Tosin harmi vaan, etten ollut ihan täysin hereillä sillä tumautin nenäni lattiaan ihan täysillä. Onneksi veri ei sentään lentänyt. Ette varmaan ole tästä yhtään yllättyneitä? (Kömpelyysgeenit..) Ja töissä oli sitä samaa kun aina, eli t-y-l-s-ä-ä.. Varsinkin, kun katseli porukkaa, jotka istuivat koko päivän työpaikan pihalla sijaitsevalla terassilla aurinkoa ottamassa. Ei, siis ei ole työpaikan terassi, vaan viereisen kahvilan terassi. Ulkona on nimittäin niin hieno keli. Tottakai, koska olin koko päivän töissä. Onko hei vähän tyypillistä?

Nyt ajattelin siivota vähän ja sitten katsella jonkun elokuvan lisää. Koska mitään muuta en oikein nyt tällä hetkellä jaksa tehdä. Olisipa edes vähän lauantaikarkkia! No mutta kuitenkin..  Mukavaa lauantaita kaikille!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.