ex-tempore-vanhus

Tiedättekö mikä on todella omituista? Mulla on kuluneen viikon aikana ollut herätys soimassa kello 8.14. Ja eilen nukkumaan mennessä olin sen verran kuollut, että päätin siirtää herätystä tunnin myöhäisemmäksi. Kuitenkin heräsin tänään tasan 8.14. Siis whattafaak? Miten se voi olla mahdollista?

Kuitenkin aamuni aloitin 20 minuutin joogalla. Koska kropassa tuntui siltä, että joka paikka oli jumissa tai kipeenä tai paskana. Tämä on varmaan se fiilis, kun eräänä päivänä herää ja ymmärtää olevansa vanha? Tuleeko vanhuus tuolla tavalla? Ihan ex tempore siis? Muuten on aivan taivaallista aloittaa aamu joogaamisella – miksi olen aina sen verran laiska, etten jaksa joogata aamuisin? Kuitenkin kieltäydyn edelleenkin menemästä salin joogaan kello 7 aamulla. Se on vaan aivan liian aikaisin!

Joogan jälkeen vedin aamukahvit naamaan ja söin aamupalan ja katsoin Smallvilleä. Aamupalaksi söin eiliset hedelmäsalaatin jämät ja laitoin päälle vähän turkkilaista jugurttia ja auringonkukan siemeniä. Aivan tajuttoman hyvää. Hedelmäsalaattia, miksi se herättää minussa ihan tajuttomat kasarivibat? Oliko hedelmäsalaatti silloin poppis? Tuosta kuvastakin tuli niin kasari jotenkin.. Tai jopa vanhempikin. Tulee jotenkin mieleen äipän niitä reseptikortteja.. Muistaako joku muu niitä? Äiti heitti omansa pois, mutta pölläsin niistä muutamat itselleni. Voisi kokeilla joskus tehdä vähän 70- ja 80-luvun ruokaa. Ehkä.

Nojoo, jospa lopettaisin tämän jaarittelun ja menisin vaikka lukemaan ohjelmoinnin kirjaa. Ja odottamaan puhelua vuokranantajalta, jota todennäköisesti ei tule. Mulla vaan on sellainen kutina taas.

Hauskaa loppupäivää kaikille!

2 vastausta artikkeliin “ex-tempore-vanhus

 1. Hohoh, pakko tulla kertomaan yksi juttu!

  Muistin että jossain vanhemmassa merkinnässäsi mainitset Tucker and Dale vs Evil-leffan ja kehuit sitä oivaksi. No, bongasin tämän leffan halvalla ja päätin katsoa onko puheissasi perää.

  NO OLI, aivan äärettömän huippuleffa!!!! <3 Ihan parasta pitkään aikaan, kiitos sinulle!! ^^

  Tykkää

  1. hehe kivaa, että musta on joskus jotain hyötyäkin :D Ja kivaa, että tykkäsit! Se on tosiaan aivan sairaan hyvä leffa^^

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.