confettia ja madonreikiä

Tiedättekö, kun jotkut päivät ovat niin pitkiä, että ne tuntuvat melkein viideltä päivältä. Siis yksi päivä on viisi päivää pitkä? Tai siis.. niin jotain sellaista. Päivällä tein niinkin jännittäviä juttua, kun siivosin vähän ja tiskasin. Aika outoa, olen näköjään oppimassa siistiksi. Tai no.. ollaanpas edes jotenkin realistisia… ”Siistiksi.” Eli siivoan nykyään kaksi kertaa kuukaudessa, sen yhden kerran sijasta. Höhö.

Muuten kävin äkkiiäkkii ennen töitä Henkka Maukassa. Ihastelemassa alennusvaatteita, johon mulla ei kuitenkaan ole varaa tällä hetkellä. Tosin löysin niin hienon kynsilakan, jonka mun vaan ihan oli pakko saada. Confetti-lakkaa! Jei! Siihen toki oli varaa… Marianne-logikkaa! So what, jos joudun sitten syömään kaurapuuroa kaksi kertaa päivässä. Ei tarvitse pelätä, että paino nousisi (Katsokaa, yritän olla positiivinen.. voihan hellanlettas – olen varmaan lyönyt pääni..)

Töissä meni kuten tavallisesti. Tylsää ja vauhditon päivä. Onneksi on hauskat duunikaverit, melkein ollut ikävä heitä näin pääsiäisen aikana. Melkein vain hehe. Työntekoa tosin ei ole ollut yhtään ikävä. Ei sitten ollenkaan. Neljä tuntia töitä tuntui enemmänkin neljältä päivältä.

Nyt näin työpäivän päätteeksi ihmettelen minne nuo kaksi tuntia duunin jälkeen oikein hurahti? Istahdin vaan koneen ääreen ja yhtäkkiä kello onkin keskellä yötä. Se taitaa olla nuo flashpelit! Tai sitten astuin johonkin madonreikään. Hitto, voisiko joku ihan oikeasti poistaa nuo perkeleen Facebookin riippuvuutta aiheuttavat pelit, jotta saisin jotain fiksua tehtyä? (Ei älkää kysykö mitä on fiksua? Ehkä opiskelu, ehkä sarjojen katselu?) Ai no mikä nyt on mukamas niin koukuttava? No tämä.

Nyt nukkumaan, jotta huomenna jaksaa mennä aamulla reenaamaan (niinmitämäsanoinsiitäpäänlyömisestä?) Oliko teillä pitkä päivä?

6 vastausta artikkeliin “confettia ja madonreikiä

 1. Toi konfettilakka näyttää aika ihqulta! Alko himottaan se. Etenkin kun mainitsit, että siihen on aina varaa, vaikka ei oliskaan. Saisko siitä käyttökuvaa…

  Tykkää

  1. Joo yritän huomenna fixata käyttökuvaa :) Sen verran voin nyt kertoa, että kokeilin yhden kerroksen ja aika harvassa on konfettiä… Mutta katsellaan mitä kehittelen huomenna :P

   Tykkää

 2. Ja siis joo!! Tiedän todellakin nuo päivät. Joskus useampi tunti hurahtaa ohi vartissa ja sit – kuten tänään – työpäivä on kestänyt kahden työpäivän verran. Siksipä peruinkin menoni illan järjestökokoukseen ja otan lunkisti. ”En pääsekään illalla kokoukseen. Tuli äkillinen meno.” …juu, tuli yllätystreffit lepäämisen kanssa.

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.