päänsärkyä ja elokuvailtoja

Tämä päivä alkoi aivan katastrofaalisesti, mutta loppui todella hienosti. Jännitin todella paljon sille vuokranantajalle soittamista, niistä mun tavaroista. No kas kummaa kun en ole yhtään yllättynyt siitä, ettei asia mennyt yhtään eteenpäin. Pelkään todellakin, että tästä tulee vuosituhannen juttu. Siis nii-iiin mun tuuria. Prkl. Kai mä tästä sitten kirjoittelen enemmän (kilareissa) kun asia lähenee loppuaan.

Kaikesta siitä jännittämisestä tuli ihan hirvittävä päänsärky, joten jouduin olemaan poissa töistä. Päänsäryn hellittyä hetken, menin salille vetämään ihan hissunkissun treenit, enimmäkseen hartioita. Jos hartiat on kunnossa, päänsärky yleensä hellittää.

Treenin jälkeen pyöräilin kaatosateessa kotiin ja sen jälkeen Tina ja Sara tuli moikkaamaan. Tehtiin ruokaa, juteltiin ja katsottiin elokuva. Niin ja söitiin hedelmäsalaattia jälkkäriksi. Ja kuoltiin ruokakoomaan. Ollaan jo yli kaksi vuotta puhuttu siitä, että kerran viikossa pitäisimme elokuvaillan tyttöjen kesken… Musta tuntuu, että olemme näiden kahden vuoden aikana pidetty tasan kolme elokuvailtaa. Joko olemme tosi huonomuistisia tai todella laiskoja, tai sitten ihan liian kiireisiä. Joten nyt ajattelimme pitää elokuvaillan kerran kuukaudessa. Katsotaan kuinka se sitten toteutuu.

No mutta summa sumarum, päänsärky tuli sitten takaisin. Joten taidanpas vaan tästä pedata sängyn ja mennä katselemaan Smallvillea loppuillan. Paitsi ensin pitäisi tiskata. Menin sitten nauramaan Tinalle ja Saralle, että he joutuvat pyöräilemään kotiin sateessa. Johon he totesivat, ettei se mitään: Marianne joutuu tiskaamaan. Oli pakko mennä sanomaan. Oli.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.