pääsiäinen

Valmistelen tässä taas vaihteeksi menoa salille. Koska mulla ei ole mitään muutakaan tekemistä (jos opiskelua ei lasketa mukaan.. hys!) Ennen salitreeniä on pakko tankata ainakin vähän hiilareita, muuten tuupahdan uupumuksesta pelkästään vilkaisemalla sitä juoksumattoa. Eli turkkilaista jugurttia, auringonkukan siemeniä, banaania, sekä tippa hunajaa päälle. Voihan luoja, että oli hyvää. En tiedä edes, lasketaanko tuota aamiaista terveelliseksi? No ihan sama.. pääasia, että oli hyvää? Tai jotain.

Olisin halunnut maalata eguja, mutta jotenkin ajattelin, että se on vähän tylsää maalata eguja pelkästään itselleen. Niin ja eihän mulla ole edes vesivärejä tai muita maalaustarvikkeita. Niin, se siitä. Ensi vuonna sitten! Tai jotain.

Syy siihen, miksi olen näinkin paljon ollut salilla pääsiäisen aikana on tämä PURKKI mässyä…

..Ja tämä nostalginen Tom and Jerry-karkkipussi (jonka sisältö on muutettu ihan kokonaan sitten viime kerran, kun tällaisen söin – joskus ööh 20 vuotta sitten? Pettymys..) Ja lisäksi saatoin syödä muutaman karkin Tinan luona viime perjantaina. Oho hupsista. No, hei. Pitää sitä välillä vähän hyvääkin syödä. Ensimmäistä kertaa elämäni aikana, en ole podennut huonosta omatunnosta, että söin vähän karkkia. Olen tajunnut sen, että elämä on ihan liian lyhyt tuollaisten asioiden murehtimisesta. Sitäpaitsi saahan siitäkin hauistreeniä, kun ahtaa karkkia naamariin molemmin käsin? Eikö vain? Eikö? Höh.

No shit Sherlock.. En tiedä onko tämä totaalisen mahtava lopetus tälle postaukselle, vai totaalisen ällöttävä? :D

Sitäaitsi unohdin ihan totaalisesti laittaa teille pääsiäistervehdyksen! Eli näin. Hauskaa pääsiäistä, vaikka se nyt onkin jo melkein loppu (nooo!!!)

Mitenkäs teidän pääsiäinen meni?

Translation: Easter = candy. Omnom.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.