tyttöjen ilta

Eilen kaivoin kynsilakkakätköstäni jotain mitä en ole pitkään aikaan käyttänyt. Nimittäin tätä siskolta vuonna yksi ja kaksi saatua harmaata hololakkaa. Väriltään se muistuttaa ehkä eniten asfalttia, ja mukana on kullanväristä kimalletta. Mielestäni aivan tajuttoman cool. Sitten laitoin ykköset päälle (tai siis ehkä kolmoset, en omista ykkösiä..) ja…

…lähdin Tinalle hengailemaan kissojen kanssa ja tietysti itse Tinan, Saran ja Tinan siskon kanssa.

Juotin vähän neitidrinkkejä (taas) ja jutusteltiin kissojen kanssa. Niillä ei ollut hirvittävän paljon sanottavaa tällä kertaa. Ei kyllä yleensä muutenkaan, aika hiljaisia versioita nämä  Tinan kissat.

Aika uteliaita ovat ainakin. Ja halusivat olla mukana tyttöjen illassa meidän kanssa. Mikä oli tietenkin ihan okei, sillä onhan nekin tyttöjä.

Puhallettiin vähän saippuakuplia. Sisällä, koska ulkona oli todella kylmä. Kiitos sille, joka sendasi talven tänne!

Hieman myöhemmin illalla hypättiin taksiin ja mentiin tanssimaan. Jouduttiin samaan teinihelvettiin, kun viime viikolla. Ou great. Ja DJ:t oli about surkeimmat koko maailmanhistoriassa – siis jokaista biisiä ei tarvitse mixata niin rikki, ettei sitä tunnista melkein ollenkaan! Ihan oikeasti, kelatkaa nyt ensin tulee joku pätkä jostain lempparibiisistäsi, ja luulet että he soittavat sen kokonaisuudessa (ja kiljut onnesta) mutta ei, kolmen sekunnin jälkeen alkaa ihan hirvee nntttsnnntttsnnntss… Se pettymys on sanoinkuvaamaaton.

Nyt riitti juhlimiset mun puolesta tän vuoden puolella. Ehkä voin mennä johonkin vähän aikuisempaan paikkaan, joskus vaikka kesällä. Onneksi meillä oli kuitenkin ihan kivaa eilen, olisi voinut olla huomattavasti pahemminkin.

Miten teillä menee pääsiäisen vietto? Itse olen maannut sohvassa koko päivän, syöden karkkia eh eh. Ja taisin muuten nukkua vähän myös. Nyt ruuanlaittoon ja katsomaan lisää Star Trekkiä!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.