luminen pitkäperjantai.

Sillä väliin kun muut ahtaavat itsensä täyteen pääsiäissapuskasta, minä ajattelin lähteä salille. Koska on kivaa olla vähän erilainen ja koska en oikeastaan välitä siitä pääsiäisruuasta. Enkä oikein sitäpaitsi edes vietä pääsiäistä (viettääkö kukaan?) joten why the hell not. Ei kai kukaan edes periaatteessa tänään syö sitä pääsiäisruokaa? Eikun, häh?

Aamupalaksi tänään sekoitin luonnonjugurttia ja rahkaa. Ja sen päälle sirottelin auringonkukansiemeniä ja kookosta, sekä vähän hunajaa. Olen huomannut, että voin näköjään syödä rahkaa.. kunhan vaan syön jonkun lusikallisen ja sekoitan sen esimerkiksi jugurttiin – eikä se missään nimessä saa olla rasvatonta. Jei! Edistystä! Muuten tuo aamupala ei ollu kyllä ehkä ihan lempparia.. aivan liian hapanta. Yh.

Ja sitten tietenkin, päivän wtf? :

Ollaan siis selvitty melkein koko talven ilman lunta täällä Örebrossa, ja sitten universumi päättää antaa meille talven HUHTIKUUSSA? Hei kamoon! Jotain rajaa perkele! Ja talvitakkini on Ändin luona. Yhyyy!

Ja tuli muuten mieleen, että kun vuokranantaja heitti mun kamat veke, niin se heitti pois mun kaikkein aikojen rakkaimman farkkutakin! Ja Replayn tennarisaappaat, jotka olivat niin rakkaat. Yhyy, mä en kestä. Koko ajan tulee mieleen jotain lisää tavaraa, mitä siellä kellarissa oli ja tulen entistä enemmän surulliseksi. Joo, olen materialisti – so?

Nojoo, pitää valmistautua henkisesti tämän päivän rääkkiin. Illalla sitten tyttöjen kanssa illanistujaisiin.

Hauskaa pitkäperjantaita kaikille! Miksi muuten pitkäperjantai ei tunnu niin pitkältä, kun silloin aikoinaan kun oltiin skidejä?

2 vastausta artikkeliin “luminen pitkäperjantai.

  1. Eksyin ensimmäistä kertaa sun blogiin ja oli hauska huomata, että asustelet Örebrossa. Itsekin oon viettänyt siellä aika paljon aikaa, ku poikaystävä pelas siellä futista. Tykkäsin kaupungista kyllä ihan tosi paljon, taidan tulla tänne sit aina fiilistelee, kun kaipaus sinne iskee :D

    http://donebym.blogspot.com/

    Tykkää

    1. Ai kun kivaa, että joku muu on täällä ollut/hengaillut. Melkein kaikki muut (Suomessa) kysyy lähinnä että whattaa missä asun? :D Tervetuloa takaisin fiilistelemään! ;)

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.