”hyvää joul… eikun pääsiäistä!”

Tämä päivä on menny jonkinlaisessa koomassa. Saatoin ehkä eilen valvoa ihan pikkusen liian kauan, ja tänään aamupäivästä menin Tinan kanssa treenaamaan. Taidettiin ehkä vetää vähän liian kovaa ja sehän taitaakin olla suurin syy siihen, miksi koko päivä on mennyt koomassa. Jokaista lihasta sattuu ja löysin varmaan muutaman uuden ”lihaksen” kropastani, jota ei koskaan ole käytetty ennen.

Työpäiväkin oli aika tuskaista. Sitäpaitsi toivotin melkein hyvää joulua jollekkin.. ”Kiitos ja hyvää joul…pääsiäistä teillekkin!” Eh eh. Aimitenniinväsynythäh? Pääsiäinen – joulu. Same shit different name anyways.

Duunin jälkeen oli tarkoitus tehdä kunnon gourmetruokaa. Mutta olin niin tajuttoman nälissäni, että vaikka kävin ostamassa kaupasta kaikki tarvittavat ainekset – niin mentiin Ändin kanssa tuohon naapurin pizzeriaan hakemaan ruokaa. Koska piti saada äkkiiäkkii jotain syötävää. Ah niitten pitakebab on jotain niin hyvää! Ihan parasta! Ja suhteellisen halpaa. Nam!

Lisäksi ostin meille pääsiäisen kunniaksi Kinderit. Jei mä sain toisen Barbapapa-hahmon! Aika hyvä mäihä. Nyt lisää Star Trekkii ja sitten ajoissa nukkumaan tällä kertaa!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.