extraelämää tule lastattuna

Tattadaa hienon taulun plus yllärilahjan voitti nimimerkki lillamy!! Onnittelut! Laitan sulle sähköpostia kohta! Motiiviksi lillamy valitsi 1up sienen. Koska kaikkihan tarvitsemme välillä vähän extra-elämää, kun maanantai-angsti koputtaa oveen ;)

Muuten teen lähtöä salille about han minä hetkenä tahansa. Tosin tuossa vähän aikaa sitten istuin vielä alusvaatteissa täällä vetämässä puuroa naamaan, kun talkkari koputti oveen. Huusin ihan täysillä ”OOOOOTA HETKIII” ja heitin vaatteet niskaan paniikissa. Olisi vielä puuttunut, että hän vaan änkeää sisään. Heh. No ainakin nyt saan toimivan hattuhyllyn eteiseen, joka on jo kerran tippunut alas ja oli tippumassa jo toisen kerran. Toimii hyvin nämä jutut täällä taloyhtiössä.

Noniin, ja eikun kohtaamaan juoksumattoa taas vaihteeksi! Kivaa keskiviikkoa kaikille tasapuolisesti! Laitan varmasti toisen samankaltaisen arvonnan pystyyn jossain vaiheessa – koska noita pieniä ristipistoja on vaikka muille jakaa!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.