kaksi aamupalaa

Ajattelin tänään mennä purkaamaan vähän eilisiä aggressioita salille. No itse punttien nostaminen meni hyvin (vaikka väitän edelleenkin, että se on tylsää..) Juoksu ei kulkenut tänään ollenkaan. Ylläri. Eihän se melkein koskaan. Musta alkaa jo vähän tuntua siltä, kun universumi pilailee mun kustannuksella. Milloin se mun kunto nousee? Multa alkaa kohta loppumaan kärsivällisyys! Häh, milloin?

No asiasta kukkaruukkuun, söin tänään kaksi aamiaista. Ensin ennen reeniä – kaurapuuroa banaanin ja hunajan kanssa ja sitten reenin jälkeen proteiinipirtelön ja näkkileipää tuorejuustolla ja kesäkurpitsalla. Oli muuten hyvä kombo. Tämä oli kivaa, aion tästä lähten vetää tupla-aamupalat, kun on reenipäivä! Koska aamupala on paras!

Hitto, kohtahan on muuten pääsiäinenkin. Höh. Vuoden tylsin ”juhla.” Kaikki paikat on kiinni, porukka ryyppää ja telkusta ei ikinä tule mitään kivaa. Ensin ajattelin lähteä Suomeen, tosin nythän mulla ei ole matkalaukkua, joten se siitä matkasta. Ja toisaalta mulla on kyllä hirvittävästi koulujuttujakin, jotka pitäisi tehdä!

Mitä te yleensä teette pääsiäisenä?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.