primitiivipaskahalvausreaktio

Tiedättekö sen tunteen, kun menette hakemaan jotain teidän kellaritilasta ja huomaatte, ettei avain toimi lukkoon? Haette jostain jonkun tavaran, jonka päälle nousette seisomaan, jotta näkisitte onko teidän tavarat siellä komerossa. Ja saatte primitiivireaktion, kun huomaatte, että teidän varastossa on jonkun muun tavarat. Primitiivireaktion lisäksi saatte paskahalvauksen ja olette niin raivostuneita, ettekä oikein tiedä mitä tehdä.

Soitatte vuokranantajalle – se ei vastaa. Eikä konttorissakaan vastata. Soitatte talkkarille, joka on itseasiassa jo paikan päällä. Talkkari kysyy, että mikä hätänä – selitätte hänelle tilanteen. Talkkari kysyy, että missä asunnossa asutte – sanotte esim 2. Talkkari sanoo, että pölö, tuo ei ole sinun varastosi, sillä siinä lukee 1. Sanotte, että sen varaston se vuokranantaja antoi teille, ja muuten missä mun varasto sitten on? Talkkari sanoo, että no öö.. oho ei ole olemassa varastohuonetta jossa lukee 2, joka siis kuuluu teidän asuntoon, mutta hän voi vaikka kirjoittaa oveen, jossa ei lue mitään 2 – niin se olisi sitten vaikka teidän varasto. Vaikka siinäkin on lukko ja todennäköisesti jonkun muun tavarat siellä sisällä.

No kysytte sitten, että missä mun tavarat on? Johon talkkari toteaa kylmän viileesti, että ne on heitetty pois. Ihan pokkana, kun se olisi ihan normaalikäytäntö (mikä se todennäköisesti heillä on) Siis he ovat heittäneet pois kaksi kappaletta suhteellisen uusia matkalaukkuja (eikä mitään Tarjoustalon matkalaukkuja – vaan kalliita, jotka olen pöll.. lainanut mammalta), kesävaatteita ja -kenkiä, tietokonenäytön, tietokoneen, patjan, ja kaikki joulukoristeesi – ja kaikki vanhat päiväkirjat. Kaikki on poisheitetty. Koska tämähän on ihan normaalia. NOT! Saatte uudestaan primitiivipaskahalvausreaktion. Poissa! Talkkari sanoo vielä teille, että ettehän te voi vaan ottaa lähimpää tyhjää varastoa. Suututte. ”Näytänkö mä jotenkin idiootilta sun mielestä? Vuokranantaja sen mulle antoi.” Johon hän toteaa, että saatte ottaa tämän asian vuokranantajan kanssa, mutta hän on lomalla juuri nyt ja tulee vasta viikon päästä.

Vittu.

Tuttavanne menee myös juttelemaan talkkarin kanssa. (Juttelemaan on ehkä vähän liioiteltu sana..) Talkkari sepittää saman tarinan hänelle. Tuttava kysyy talkkarilta miksi tavaroita ei säilytetty, niinkun normaalisti tehdään. Talkkari vastaa, että hän on vaan tehnyt niin kun vuokranantaja on sanonut. Ette saa oikein mitään irti talkkarista enää, joten sanotte ottavanne yhteyttä vuokranantajan kanssa. Viikon päästä.

Kaikki tavarat ihan poissa.

Nojoo. Tämän jälkeen olette lähdössä töihin. Ja huomaatte, että pyöränavaimet on poissa. Joku (sanotaan vaikka exänne, joka lainasi pyörää edellisenä päivänä) on hävittänyt ne jonnekkin ties minne. Käännätte kämpän ympäri, mutta avaimia ei löydy. Joudutte kävelemään, tai siis juoksemaan töihin, jotta ehtisitte. Tämän lisäksi, kun tulette junaradan kohdalle, siinä on justiinsa juna ohittamassa asemaa, joten ette voi mennä yli. Vaan joudutte odottamaan sillä aikaa, kun tämä 20 metriä lyhyt juna matelee hitaammin kun etana aseman ohi. Silmänne nykivä raivokkaasti joka suuntaan.

Omituista kyllä, mutta ehditte juuri ja juuri ajoissa töihin. Vaikkakin ihan kuolleena, koska jouduitte juoksemaan sinne.

JA! Kaiken tämän kuppuraksi saatte uutisia Suomesta, jotka aiheuttavat vielä suurempaa vitutusta.

Tiedättekö sen tunteen? NO MINÄ TIEDÄN!

ARGH! Siis mä en tajua, miten joku voi olla niin pölö, että heittää jonkun ”uudet” kamat roskiin! Siis kyseessä ei todellakaan ollut  mistään mätääntyneistä sukista ja hikisista vanhosta matkalaukuista. Siis joo, olkoot väärä varasto whatever, mutta ei kai kukaan ole niin tyhmä, että heittää ne tavarat pois. Varsinkin jos MUN NIMI lukee niissä tavaroissa, niin voisi kyllä helvetti kävellä ne YHDET rappuset sinne ylös portaan aulaan ja katsoa, että mätsääkö se niissä fakin tavaroissa olevat nimet sen fakin taulussa olevan nimen kanssa. Ja kappas kummaa kun ne mätsääväät, niin voisi sitten tulla vaikka koputtamaan ovea, että tavarasi on väärässä varastossa. Jos ei uskalla puhua mun kanssa koska olen pelottava suomalainen, jolla on paha temperamentti joskus – laita vaikka lappu postiluukusta. Tai kirjoita lappu portaaseen, että jonkun pölön tavarat oli väärässä varastossa. Onko siis ihan oikeasti liikaa pyydetty? Joo teki mitä sille sanottiin joo, mutta haloo onks valoo, missä maalaisjärki?

Tässä sitten pitäisi odottaa, että vuokranantaja tulee kotia lomaltaan. Paskanmarjat. Antakaa mun kaiken kestää! Siis jopa murto sinne kellariin olisi ollut parempi vaihtoehto, kun tämä. Ei tällaista tapahdu. Tuntuu ihan siltä, kun tämä olisi ihan oikeasti todella perseelleen mennyt aprillipila (meinasin kirjoittaa pili.) Kun mua nyt naurattaakin ihan tajuttomasti.

Ja kas tässä illan soundtrack, taas vaihteeksi:

PS. Pyöränavaimet löytyi muuten. Omasta hupparista. Se oli kuitenkin Ändi, jos multa kysytään!

19 vastausta artikkeliin “primitiivipaskahalvausreaktio

 1. Siis ei tää voi olla totta :( Mitä Viddua :/
  Mä varmaan veisin ton vuokranantajan oikeuteen :P ..siis toi on aivan älytöntä (ikinä kuullut mitään noin törkeetä).Ja siis no aina voi ostaa uusia tavaroita ym mut jos siellä vielä sun vanhoja päiväkirjoja millä oikeesti on tunnearvoa niin ei niitä mikään voi korvata :(((
  Shaatana mä tuun ite mätkimään sen idiootin joka heitti ne sun tavarat menemään!!!
  Eikö niitä siis sitten kukaan ole säilönyt mihinkään??vai ihan pokkana heittivät roskiin???
  AAARGH :/

  Tykkää

  1. Tuntuu todella huonolta aprillipilalta.. Joo siis katsotaan nyt ensin mitä hän sanoo koko hommasta ja mitä sitten tehdään.. ei oo säästänyt mitään vaikka niin pitäisi, sanoi että ne on heittetty pois. Paitsi että kuka nyt melkein ihan uusia matkalaukkuja pois heittää.. varmasti joku ottanut ne omaan talteen! Joo paitsi olisin voinut olla viksu ja laittaa päiväkirjat johonkin kotiin, mutta kuitenkin. Sinne meni :(

   Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: aijoo btw. | Mary ihmemaassa
 3. Päivitysilmoitus: svedusafkaa. | Mary ihmemaassa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.