vapaa lauantai

Heräsin jo kello kahdeksalta tänään. Siivoamaan. Vapaapäivänä. Joku voisi luulla, että nyt on kyllä maailman kirjat vähän sekasin. No hätä, sitä minäkin ajattelin. Tai siis ne on aika paljonkin sekasin! Marianne herää keskellä yötä, siivoamaan. Yö – aamu, same shit different name! Saan tänään nimittäin vieraita. Tai siis vieraan. Ystäväni Jessica, joka opiskelee Puolassa, on tulossa moikkaamaan. Siitä onkin melkein jo 2.5 vuotta, kun viimeksi nähtiin. Tajutonta, miten tämä aika meneekin näin nopeasti.

Luulen, että tänään on tiedossa hyvää ruokaa, juoruja, muutama drinkki ja tanssimista. Ellei sitten molemmat nukahdeta todella, todella aikasin. Hope not, mutta musta ei oikein voi tietää nykyään, kun musta on tullut mummo. Aamupalaksi söin Elovenan pikapuuroa. Löysin kaappeja sivotessa muutaman pussin ja ilahduin niin tajuttomasti! Luulin jos syöneeni kaikki äidiltä saadut tuliaispuurot! Ihan parhaita nämä pikapuurot, vadelma on lempparini!

Ehdin jopa käydä Ändin kanssa ostamassa kaverille synttärilahjaa (Nyt saa jo kaverit lopettaa noitten synttärien kanssa! Ihan tajuttomasti porukkaa, jolla on synttärit maaliskussa!) Ja siinä samalla löysin nämä supersuloiset leimasimet lelukaupasta. Ja Batman-purkkaa. Itseasiassa ostin tuon Batmanpurkan ainoastaan tuon rasian takia – voin säilyttää siinä esim neulojani! Sitten olenkin coolein taas vaihteeksi, koska mun neulat on Bat-approved! Lelukaupat siis, niistä voi löytää vaikka mitä kivaa! Tarkoitus oli löytää farkut, mutta en löytänyt budjettiin sopivia mistään, pettymys!

Nyt pitää siivota valmiiksi, 3 h aikaa kunnes Jessica on täällä! Ja jotta siivoamisesta tulisi yhtään mitään, pitää olla hyvää musikkia. Kas tässä:

Hauskaa lauantaita!

Hmm, kuinkakohan paljon tavaraa voin änkeä tuonne kaappiini?

PS. Muistakaa sammuttaa valot noin 6 h päästä!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.