(epä)mielenkiintoinen ilta

Olen todella onnellinen siitä, että pyöräilen kotiin töistä 5 minuutissa. Itseasiassa joka paikkaan Örebrossa pyöräilee 5 minuutissa, mutta se ei nyt ole mitään tärkeää infoa. Ja sitäpaitsi liioittelin myös. Se tarkottaa siis sitä, ettei onneksi tarvitse kuolla nälkään, ennen kun on kotona duunin jälkeen.

Tänään päivällä, kun katsoin päivittäistä Atlantis-jaksoa kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä galaksikynnet itselleni (tai ylipäätänsä.) Siitä asti kun näin sellaiset ensimmäistä kertaa, olen halunnut tehdä sellaiset itselleni.. mutta kas kummaa, kun ei ole jaksanut. No ihan ookoo tulos tuli, vaikka en kyllä ihan täydellisen tyytyväinen ollutkaan. Ensi kerralla sitten. Nail art ei kyllä yleensä ole se mun juttu.. Paitsi nämä, koska galaksit on coolit. Töissä suurimmaksi osaksi vaan ihailin kynsiäni. Ja tein töitä. Eikun toistepäin!

Pyöräilin tosiaan äkkiiäkkii kotiin. Sillä meinasin kuolla nälkäään. Meinasin saada paskahalvauksen, kun näin itseni peilistä. Silmäpussit näkyy varmaan sinne Suomeen asti. Pakko yrittää mennä nukkumaan aikaisemmin tänään. Ja jospa mun levottomat jalat antais mun nukahtaa vähän nopeammin. Ja tottakai piti kotiin tullessa tarkistaa, että kynnet oli vielä hienot. Mitä noissa nebuloissa oikein on, kun ne on niin mageita?

Jotta mahtuisin megaisoon keittiööni tekemään ruokaa, piti ensin tiskata. Ja ihailla vähän kynsiä.

Ruokana se tavallainen perussetti. Tajuton kasa vihanneksia, pari kananmunaa ja vähän raejuustoa. Ja ehkä yksi pala pekonia (jonka aika usein jätän väliin nykyään.) Syön tajuttoman tylsää ruokaa, kun olen yksin. Ja pihi. Ja koska ihailin vähän lisää kynsiäni vielä.

Nyt aion istahtaa sohvaan/sänkyyn ja katsoa vähän Smallvilleä ja syödä jugurttia jälkkäriksi. Ja ihailla vähän kynsiäni. Tajusitte varmaan, että olen kuitenkin suhteellisen tyytyväinen taideteokseeni? Tosin ensi kerralla teen hienommat!

PS. Voihan voihan, biojätepussi haisee pahalta. Mutta en millään jaksa viedä sitä roskiin. Yhyy!

PPS. Löysin ruokani muuten! Olin mukamas fiksuna tyttönä laittanut kaikki vihannekset sinne minne ne kuuluukiin – eli vihanneslaatikkoon! Siis döh, tyhmä vai tyhmä? 

5 vastausta artikkeliin “(epä)mielenkiintoinen ilta

  1. täällä suomen örebrossa eli kuopiossaki kerkeää pyörällä 5 minuutissa keskustan laidasta laitaan. silloin tosin kannattaa olla köydellä hinauksessa jonkun auton peräkoukussa ja alamäessä. ihan omin avuin tuossa taas menee 15-20 minuuttia ja keskustasta laita-alueille jopa 45 minuuttia… oho tämähä alkaa tuntumaan isoltakin paikalta! täällä on keskustassa ns. rännikatuja joilla saa mennä kävellen ja pyörällä, niin niitä pitkin on hauska puikkelehtia… ajaa pyörällä ihmisvilinässä sellaisella vauhdilla kuin olisi menossa sammuttamaan tulipaloa tai pelastamaan vauvaa (koska sellaisen pelastaminen aina antaa ihmisten hyväksynnän tehdä mitä tahansa). ja tuosta puikkelehtimisesta tulikin mieleen, että pitäisi hankkia pyörän jarruihin uudet jarrupalat..

    Tykkää

    1. Mähän sanoin että liiottelin :P Täällä ei voi vetää hirveen lujaa, koska kaupunki on täynnä idiootteja jotka hyppää kadulle yhtäkkii. Prkl. Pyöräilijätkin ovat idiootteja täällä. Paitsi minä tietty.

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.