aika nörtti arvonta!

Huomenta päivää! Tänään on keskiviikko (jos ette tienneet, niin nyt tiedätte!) Mun kolmas lempparipäivä viikosta (torstai ja sunnuntai tulee ensin.) Sanoinhan tuossa pari päivää sitten, että tänään tapahtuu jotain kivaa? Niin, että mitäköhän tänään sitten oikein tapahtuukaan? Sen saatte tietää illalla!

(…)

No ei vaiteskaan, aion päästää teidät piinasta! Esinnäkin, sain kunnian kirjoittaa postauksen Nörttityttöihin! Postauksen voitte lukea täällä. Mua jännitti ihan hirvittävästi sinne kirjoittaminen, ehkä lähinnä sen takia, koska pelkään sitä, että ihmiset pitävät minua tylsänä ja öh epämielenkiintoisena ihmisenä. Tai, että kirjoitan huonosti. Tai kaikki haukkuvat mut pystyyn? Tai, jotain sinnepäin. Onkohan siellä monta lukijaa? Iik kauhiaa! Moikka, kenellä on huono itsetunto oikeastaan? Menkää ihmeessä lukemaan, mitä olen sössöttänyt siellä!

Sitten siihen toiseen asiaan, joka on ehkä teidän mielestä vähän kivempi juttu. Nimittäin .. saanko vähän rummutusta tähän? Arvonta! Koska haluan ”juhlia” vähän tuota kirjoitusta Nörttityttöblogiin, ajattelin arvota lukijoitteni kesken one-of-a-kind Geek craft taulun! (Ja piristää jonkun päivää siinä samalla!) Jonka olen ihan itse tehnyt! Ja mitä parasta, saatte itse valita minkä motiivin haluatte seuraavista vaihtoehdoista. Lisäksi tulee vielä pieni yllätys, joka saa pysyä salaisuutena (tsihii). Taulu on pieni, joten se mahtuu ihan mihin vain.

Joten, tässä tulee arvonnan säännöt!

– Tämä arvonta on siis vain lukijoille, eli jos et ole vakkarikommentoija, kerrothan mitä kautta blogiani seuraat? (Bloglovin, Google Reader, Facebook, Blogger, Blogilista, joku muu systeemi?) Vakkarit sentään tunnistan! En ole vielä niin seniili!

– Kerro minkä motiivin haluat. Eli jos haluat motiivin numero kaksi kirjoitat kaksi. Tai vaikka två. Tai Two. Tai laitat numeron, näin: 2.

– Ja jos haluat, voit kirjoittaa jotain muuta kivaa kommenttilootaan, esimerkiksi ”Marianne, sä oot ihan paras.” Mutta siitä ei saa kuitenkaan mitään lisäpisteistä (kilpailussa siis, muuten kyllä saatte), koska arvon random number generatorilla kuka voittaa.

– Muista jättää joku toimiva sähköposti – jos sellaista ei ole, niin en voi mitenkään saada yhteyttä sinuun, jos voitat.

– Aikaa osallistua arvontaan on.. sanotaanko vaikka ensi viikon tiistaihin (3.4) asti! Klo. 23.59 arvonta on finito! Ja sanotaan, koska olen juuri saannut palkkani, eli olen miljonääri, että kilpailu on ihan internätsönäl. Eli kaikki saa osallistua, asuitte sitten Euroopassa, jossain sademetsässä tai pohjoisnavalla!

Ja palkinnon arvo? No priceless of course! Ihka aito Mary Ihmemaassa-design (eh he hee.)

Lykka till!

(Och samma på svenska! And in English!)

(Toivottavasti edes yksi ihminen osallistuu tähän, muuten olisi aika noloa! :D)

Hauskaa päivää kaikille!

16 vastausta artikkeliin “aika nörtti arvonta!

 1. Hääääj1″! :)))’
  Jag brukar klicka från facebook eller när du hotar med stryk om jag inte läser
  Jag vill ha Peach nr 7 SIEBEN SEITSEMÄN SJU SEVEN NANA, got it?

  Tykkää

 2. Lueskelen Bloglovinin kautta, tosin löysin sun blogin ihan WTD:n ja Nelliinan kommenttiboksien kautta. Niin ja toi seiska olisi kiva :)

  Tykkää

 3. Luen ihan bloglivinin kautta ja muuten kans.. joka päivä kyttään että millon kirjotat.. mie haluan tuon prinsessan.. :D puss och kram

  Tykkää

 4. Kakkonen ! Star wars-kama on aina parasta <3
  Terveisin tyttö joka tietää enemmän star warseista kun yksikään kaveripiirinsä pojista ( jotka ovat aika pahoja nörttejä)

  Ainiin ja joo seuraan blogilistan kautta :)

  Tykkää

 5. bloglovin käytössä, ja kolmonen ois kyl aika jees! mut ois seiskaki… ja kakkonen… ja loputki…. mut sanotaan nyt sit se kolmonen ! :–)

  Tykkää

 6. tättättärää..number taitaa olla tänään kolme! vaikka seiskassakin aika paljon söpöyttä :D Hienoja ovat kyllä kaikki, ei yhtään huonoa joukossa. Olisinpa noin taitava kuin sinä..:P
  Maria

  Tykkää

 7. eihän siellä nörttitytöissä ole kuin minä ja muuta nörttityttöä! et varmaa tunne mua mutta löysin blogisi blogilista -sivustolta hakusanoilla muoti, meikkaus ja lifestyle. haluan prinsessan, koska olen itsekin sellainen. marianne, sä oot ihan paras!

  Tykkää

 8. Minä en mittään Google readereitä ja bloglovineja käytä, selaimen kirjainmerkeissä on tallessa tämä blogi ja päivittäin tulee kurkattua (koska tämä päivittyy niin ihanan usein ja aiheetkin on omia kiinnostuksia lähellä!) Kakkonen on ykkönen eli kyllä tuo Darth Vader olisi se, jonka haluaisin.

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.