tätikukka

Mulla on pieni projekti meneillään. Sen nimi on: Selviääkö kukka hoidossani?

Tykkään kukista, tykkään kukista hirvittävästi. Mutta pahus sentään, kun en ole perinyt meidän mamman viherpeukaloa (miksi viherpeukaloa sanotaan viherpeukaloksi? Olisi hei aika outoa, jos peukut oikeasti olisi vihreitä – sehän ei periaatteessa ole hyvä merkki? Vai olenko missannut jotain? Häh? Ei jummarra.)

Kuitenkin.. se projekti näyttää about tältä:

– Osta kukka (check!)
– Hoida kukkaa (working on it..)
– Pidä kukkaa elossa (kukka hengissä jo 1 vuorokauden!)

Teille muille se ehkä on heleppo homma, mutta mulla se on äärettömän vaikeaa. Mun parhaita kavereita on yleensä viherkasvit – mieluiten sellaisia, jotka selviävät hengissä vaikka niitä muistaisi kastella kerran puolessa vuodessa. Viime kesänä vahingossa tumautin tuon Indiskasta ostetun kupin maahan… siis (huom!) mamman ostaman kupin… niin sain ottaa sen sitten omaksi (jos rikot, niin maksat. Rikoin, en maksanut ja liimasin palat yhteen.) Ajattelin heti, että siihenpäs sopisi St Paulia juuri sopivasti.

Paitsi, etten oikein tiedä mitään kukista. Joten mulla oli kaksi vaihtoehtoa, joko googletan ja olen ymmälläni, tai lähetän apuva-mailia mammalle. Päädyin tuohon toiseen vaihtoehtoon ja mailiin kirjoitin jotain tällaista: Voi ei, menin ostamaan kukan? Miten saan sen selviämään hengissä? Mihin laitan sen? Ikkunan ääreen vai jonnekkin muualle? Milloin kastelen? Miten kastelen? Häh? Autaaaa? (Miksi en muuten perinnyt viherpeukkuasi?)

Joten katsotaan mitä tästäkin sitten oikein tulee. Haluaisin kovasti kesällä parvekekukat, joten jos tämä tätikukka nyt selviäisi hengissä muutaman kuukauden, niin olen todella iloinen! Pitäkää mulle peukkuja! Terveisin täti Marianne, joka on tällä viikolla hankkinut verhot JA tätikukan!

Aamupalaksi tänään kaurapuuroa omenahillon ja kanelin kanssa. Miten muuten kaurapuuro, joka on keitetty hellalla on valovuosia parempaa, kun mikrossa tehty kaurapuuro?

Hauskaa päivää kaikille!

4 vastausta artikkeliin “tätikukka

  1. Luin vahingossa, etta tatiTUKKA ja rupesin miettimaan et millanenhan se on… Mun mielesta jotain Justin Bieberin ja villakoiran valimaastossa.

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.