aamutohellusta, kierrätystä ja synttärilahjaa nörtille

Aamuni aloitin kahdella suurella kupillisella kahvia. Tai no, itseasiassa ennen ensimmäistä kuppia hinasin itseni kellariin ja pesutupaan. On tämä aika surkuhupaisaa, miten aina luulen, että pyykinpesu on jotenkin kivaa tehdä aamulla unenpöpperössä. Ensinnäkin, kun lajittelin pyykkejä löin pääni oveen. En vain yhden kerran, vain kahdesti. Sitten kompastuin laukkuuni ja tein ilmalennon. Onneksi lensin kohti sänkyä, joten lasku oli ainakin suhteellisen pehmeä.

Ai, että kuitenkin rakastan juoda aamukahvini omista hienoista kupeista. Tulee melkein heti parempi mieli, vaikka päätä tosiaan jomottaa kiitos kolhujen.

Joku pölö oli unohtanut pyykkinsä kuivaushuoneeseen, joten heitin ne vaan sivuun ja levitin omat pyykit kuivumaan. Mua niin huvittaa edelleenkin, että vuokranantaja niin kehui kuivaushuoneen tehokkuutta – mutta todellisuudessa vaatteet tuskin ehtivät kuivuta neljän tunnin aikana. Tehokas indeed. Sitäpaitsi kaikki vaatteet eivät edes mahtuneet sinne, joten nyt niitä roikkuu vähän siellä sun täällä isossa kartanossani.. Huomatkaa uudet verhot, sain ne Mandylta. Aikuispisteitä!

Lisäksi sain Mandylta kynsilakan! Se on samaa sarjaa, kun edellinen turkoosi Isadora. Tämä saattaa näyttää aika samanlaiselta, mutta se on huomattavasti sinisempi ja siinä on shimmeriä. Joku voisi luulla, että olen tulossa kipeäksi, sillä eilen minulla oli ei ainoastaan kesäisen siniset kynnet, mutta myös pastellikeltainen neule päällä! Ne jotka minut tuntee, tietää, että pukeudun suurimmaksi osaksi vaan mustaan. Koska musta on hot. Mandy muuten adoptoi edellisen virheostokseni! Ja hän muuten adoptoi aika paljon kirppistavaroitani myös. Eihän siitä kirppiksestä koskaan tule yhtään mitään tätä menoa. On se muuten hienoa, että yhden roska on toisen aarre! Kierrätys on parasta!

Ajattelin vielä näyttää taulun, jonka tein Tinalle synttärilahjaksi. Tina on ehkä maailman suurin WoW-fani, ja heijaa Hordea – joten tein hänelle Horde symbolin ristipistoin. Värinä käytin DMCn 489 ja kaava löytyy täältä. Koska palkkani ei koskaan tullut ajoissa, sain mennä ostamaan kirpparilta raamit ja siistiä sitä. Lisäksi ei ollut varaa ostaa passepartouta , enkä löytänyt mustaa paperia taustaksi mistään, niin maalasin pahvinpalasen mustaksi. Tussilla. Puolitoista tuntia. Mutta onneksi Tina tykkäsi siitä hirmuisesti ja laittoi sen jo esille.  Joten kyllä se oli kaiken työn arvoista!

Ehdin muuten tänään jo saada pienen paskahalvauksen, kun kävin katsomassa oliko palkka tullut tilille ja eihän siellä ollut kruunun kruunua. Onneksi tosiaan muutaman tunnin päästä palkka tipahti sinne tilille ja pääsin maksamaan laskuni. Ai, että muuten vihaan laskuja. Kuka nyt nekin on oikein keksinyt? No nyt venytetään sitten pennejä loppukuukauden.. tai kruunuja. Eikun öörejä. Ihan miten vaan.

Nyt ruokaostoksille! Jei! Siedettävää maanantaita kaikille!

2 vastausta artikkeliin “aamutohellusta, kierrätystä ja synttärilahjaa nörtille

  1. Sun toinen puolisko yrittää saada sut heti aamulla kato tehokkaaks, ku toinen puoli haluais nukkua..Mut älä huoli, et ole yksin :D täällä myös yksi, jonka maanantai ei ollu siitä parhaimmasta päästä.( esimerkkejä mainitakseni: pyykkikorista tippui äskeen pari toppia toiseen kerrokseen :D rappukäytävässä..hups, tai se, että meinasin vetää lipat pyörällä, onneks päädyin jaloilleni tai se, että löi jo valmiiks kipeän varpaani uudestaan sängyn kulmaan!) Hienoa, huomenna 12-tuntinen duunipäivä tiedossa, ei kai :DD
    Maria

    Tykkää

    1. Haha, perusmaanantai! Tällä kertaa tosin sä vedit vähän paremmin ku mää :D Joo tuo on aika hyvin sanottu tuo ensimmäinen lause, tulen varmasti käyttämään sitä aika usein ;D Tiedän muuten tuon tunteen, kun lyö jo kipeän varpaa uudestaan johonkin.. tapahtuu mulle koko ajan!

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.