päivän väri: keltainen

Joku voisi väittää, että olen suunnitellut aamupalaani kauan, sillä kaikki on keltaista ja sävy sävyyn. Kuitenkin, nappasin vaan ensimmäisen kulhon jonka löysin, ja se oli sattumoisin keltainen, sekä pummasin Ändin smoothiejämät ja otin vielä siihen banaanin kyytipojaksi. Ja voila, keltaista!

Kulhossa on Lidlin aivan taivaallista persikka-passiojugurttia. Taivaallisen siitä tekee 7% rasvapitoisuus. Om nom. Lisäksi laitoin päälle vielä vähän mysliä. Nuo frooshin smoothiet ovat nii-iiin herkullisia. Ah, voisin juoda tuollaisen ison pullon sekunnissa – onneksi ne ovat sen verran kalliita, etten ihan kuitenkaan raaskisi sitä tehdä.

Tämä sävy sävyn aamiainen oli ihan kiva juttu. Ehkä ensi kerralla teen jotain jonkun toisen värin kanssa. Sinisen? Eh eh, no ei vaiteskaan.

Tänään olisi tarkoitus mennä katselemaan mitä second hand liikkeillä on tarjottavana. Jos tuo Mandylainen vain heräisi ensin. Sen jälkeen pitäisi tehdä koulujuttuja loppupäivän, kunnes illalla on kaverin synttärikekkerit. Jos nyt sinne siis jaksan mennä.

Hauskaa lauantaita hei! Mitäs te aiotte tänään tehdä?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.