seppo the hämähäkki ja muuta sekoilua

Nöyrimmät anteeksipyynnöt, että Ihmemaa on ollut melkein vuorokauden hiljaa. Ymmärrän, että olette kaivanneet minun elämää ihanempia postauksia? Aijaa, ei vai? No höh..

Kuitenkin, eilen työpäivän päätteeksi pyöräilin toiselle puolelle kaupunkia erään tietyn Mandyn tykö. Iltamme vietimme suurimmaksi osaksi jutellen kaiken maailman asioista. Esimerkiksi kaikista ötökkäkammoista. Mandy kuulemma pelkää sammakoita niin paljon, että hän saa sydänkohtauksen jos näkee sellaisen. Mietin kyllä hetken, että kuinkakohan monta sydänkohtausta hän on elämänsä aikana oikein saannut. Hirveä ihminen olen, kun melkein kuolin nauruun tuon lausauhduksen jälkeen, heh. Itse pelkään kuollakseni hämähäkkejä. Eikä auttanut yhtään, kun näin Mandyn uuden kämppiksen, kas tässä:

Seppo! (Annoin Sepolle tämän nimen juuri sekunti sitten! Mun mielestä se sopi sille hyvin.. Ihan Sepon näköinen.) Kyllä siitä tuli aikamoiset huudot ja kiljumiset molemmista, ja joku huusi ”Tapa se, ota se pois, imuroi se!” Saattoi muuten olla minä. Imuroin kaikki hämähäkit. Ja sen päälle imuroin kasan kiviä, jotta ne pienet paskiaiset kuolee sinne imuriin. Yh hyh. Hirvittävää! Tosin kumpikaan meistä ei uskaltanut koskea Seppoon, joten nukuin toinen silmä auki koko yön.

Mandy kuitenkin nukkui kun tukki. Siis minä kun luulin, että äidilläni on maailman parhaimmat unilahjat. No turns out, että jopa äitini on helpompaa herättää, kun Mandy. Sillä on sitäpaitsi maailman hirvein herätyskello. Sellainen, joka pistää koko sängyn tärisemään ja kuulostaa pahemmalta, kun kaikki maailman palosireenit yhdteenlaskettuna (true story). Mutta kuitenkin, Mandy vaan vetelee sikeitä ja iskee torkkua torkun perään. Huh huh. Mää en saannut siitä mitään muuta, kun tinnituksen ja idean äipälle äitienpäivälahjaksi! :D (Sori äiti jos spoilasin!)

Aamupalaksi Mandy tarjosi huoltoasemalta ostettua timantteja maksavan aamupalan: jugurttia, kahvia ja voileivän. Tai no, jugurtti vaan oli huoltoasemalta. Ai, että on muuten hyvää nuo Yoggin jugurtit. Sen jälkeen suuntasin suorinta tietä kotia ja salille yrittämään päästä eroon niskakivusta – joka edelleenkin aiheuttaa migreeniä (2 viikkoa putkeen päänsärkyä ja migreeniä jee.)

Ja kaiken kuppuraksi, oltiin Ändin kanssa pizzeriassa hakemassa kebabit ja mun piti tarjota. Onhan tänään sentään palkkapäivä. No kas yllättäen, ei toiminut kortti. No money no funny. Aloin melkein spiidaamaan siinä kassalla ja ryntäsin kotia katsomaan mitä helvettiä. No näköjään palkkiksessa kirjoittaneet väärän pankkinumeron, joten meikäläinen jäi ilman palkkaa. Soitin perään ja vahinko on jo korjattu, mutta palkka tulee aikaisintaan maanantaina. No jebajee, kivaa. Mun piti huomenna mennä seconhand:iin etsimään lipastoa. No näköjään en sitten olekaan menossa. Ja juhlimaan kaverin synttäreitä. Ei siitäkään varmaan tule mitään.

Että tällaista täällä Ihmemaassa, miten siellä on päivä mennyt? Menisin ulos pyörimään hetkeksi, ellei päätä jomottaisi ihan hirveästi. Meillä on täällä jo niin lämminta, että ulkona pärjää topissa! Jei, kesää!

8 vastausta artikkeliin “seppo the hämähäkki ja muuta sekoilua

 1. Outoa, miten joillakin voi olla sellaset unenlahjat, että ne pystyy nukkumaan missä tahansa..nukahtamaan vaikka junassa ,lentokoneessa, telkkarin ääreen, minne tahansa ja mihin aikaan tahansa..onnittelut niille! :D jos sellasia ylimääräsiä lahjoja on lähettää tännepäin, saa laittaa postilla vaik tulemaan :p Nukun kausittain..viikko saattaa mennä tosi hämärässä tilassa, kun yöunet jää erittäin katkonaisiksi, kun heräilen vähän väliä ja pompin ylös luullen välillä nukkuneeni pommii..hahha..ehkä pitää ottaa jotain vahvempia ”pillereitä” kuin nuo kamommillateet ja meditaatiohetket..heh

  Maria

  Tykkää

  1. Oon ihan samanlainen! Mäkin heräilen vähän väliin ja pelkään nukkuneeni pommiin! Se on todella ärsyttävää! Ja sitten joskus kun olen nukkunut todella hyvin – niin silloin olen oikeasti nukkunut pommiin! :D Joo mua harmittaa, etten perinyt äitini unenlahjoja hahaha Mulle saa kanssa laittaa postissa niitä!

   Tykkää

   1. Toi toisinainen unettomuus kuormittaa välillä aikalailla kroppaa. Taitaa olla jotain pakko-oireitakin valmiina, ku aina kaks herätyskelloa soimassa ja pakko tarkastaa aina kolme kertaa että molemmat varmasti herättämässä :D ei kai se maailma kaadu vaikka joskus myöhästyiski töistä.. Esim viime yönä nukuin aika huonosti, päätin sitte ku ei kerta nukuttanu, nousta ylös ja lähteä pienelle lenkille keskellä yötä..(okei joo hullua, mutta ei nukuttanu)..no sit laitoin huvikseni sykemittarin päälle..ni johan se pomppas ekan vartin jälkeen jo yli maksimin..joku 209 :D luulin jo sekoavani tai et se mittari näytti höpöjä.ehkä molempia :P

    Onks sulla jotain ”pakkomielteitä” tai rituaaleja esim. ennen nukkumaan menoa tai aamusin tehdä aamurutiinit jossain tietyssä järjestyksessä?

    Maria

    Tykkää

    1. Niinhän se kuormittaa.. :/ Eihän se kaatuisi ei, mutta kuitenkin en voi sietää sitä ajatusta, että myöhästyn. Oli kyse työstä tai luennosta tai tentistä :D Mä en myöhästy.. jos nukun pommiin jätän luennot väliin.. töihin tosiaan menen, tänä pävänäkään en oo vielä töistä myöhästynyt heh. Ihme. Hmm rituaaleja tai pakkomielteitä.. Mulla ei muuten taida olla mitään, mitä nyt tällä hetkellä tulee mieleen. Paitsi että tarkistan kolme kertaa, että mulla on avaimet mukana kun poistun kämpästä. Mun pitää ihan miettiä onko jotain muuta :D

     Tykkää

     1. Toi on aika yleinen, että tarkastaa onko avaimet messissä ennen ku liikkuu kämpiltä. Toinen mikä mulla on aika yleistä: kato kolme kertaa onko kahvinkeitin päällä/johto pois seinästä ja liesi ”nollilla” .. Kaks kertaa ei kato riitä, kolmas riittää varmistamaan..hahah:D

      Maria

      Tykkää

      1. Hehe, mäkin tarkistan kahvinkeittimen + hellan muutaman kerran. Ja kuitenkin jännitän koko päivän, että sammutinko mä nyt sen ihan oikeasti.. ^^

       Tykkää

 2. Ma en tykkaa Seposta, mutta se ei kylla oo silleen mitaan henkilokohtaista. Oon kauheen ennakkoluuloinen. Sammakkofobian ymmarran taysin. Sammakoista lahtee sellainen ”kurrpoks” -aani ja musta se ei ole luonnollista.

  Tykkää

  1. Joo siis emmäkään kyllä hirveesti Seposta tykkää.. Enkä kyllä sammakoistakaan. Mutta sydäriä en sentää saa :D. Se ääni on kyllä kumma!

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.