laiskan likan tyylivinkit: hiuksiin jätettävät hoitoaineet

Olen laiska. Jos vain voin tehdä jonkin asian helpommin ja nopeammin, niin sen myös teen. Menen aina siitä mistä aita on matalin. Tai no en ehkä kyllä ihan aina.. Jos Mandyä kuuntelee, niin kuulemma valitsen pyöräreitit just siitä, mistä on vaikeinta mennä – esimerkiksi mutasimmat pikkupolut..

No kuitenkin. Hiuksiin jätettävät hoitoaineet ovat ehkä paras keksintö laiskalle likalle. Miksi ihmeessä seistä suihkussa vuosikausia ja pitää hoitoainetta valovuoden hiuksissa (kaksi-kolme minuuttia – valovuosi. You say tomeito, I say tomaato..), kun hoitoaineen voi suihkuttaa hiuksiin muutamassa sekunnissa?

Ehdoton lempparini on tuo Bonacuren BC Moisture Kick. Siis wow, että joku tuote voi olla niin hyvä! Pidän tuota pulloa sitä paitsi mukana treenilaukussa ja se on täydellistä laittaa hiuksiin uimisen jälkeen. Tosin nyt se on melkeen finito. Yhyy! Olen katsellut hintoja täällä Ruotsissa ja ne ovat kyllä aika paljon korkeampi, kun esimerkiksi Hairstoressa (josta sitä muuten yleensä ostan, kun olen Suomessa käymässä.) Pakko löytää sitä jostain netistä!

Pari päivää sitten, kun etsin jotain kaapeistani kotona löysin tuon L’Orealin hiuksiin jätettävän Volume Expand Moussen. En edes muista, että sellaista olisin joskus ostanut. Heh. Ei nyt taas aleta puhumaan siitä mun muistista tai kämppäni sekamelskasta. Kuitenkin. L’Orealin versio ei ole edes lähimailla niin mahtava kun tuo Moisture Kick, hiukset on järkyttävän vaikeat selvittää. Mutta kaipa siitä ainakin saa vähän sitä tuuheutta, mitä se lupaakin. Ja se kai saakin toimia korvikkeena, kunnes löydän Moisture Kickiä jostain.

Oletteko hiuksiin jätettävän hoitoaineen kavereita, vai onko nämä ihan perseestä? Mikä on muuten teidän lempparijätettävä, otan mieluusti vastaan jotain vinkkejä!

10 vastausta artikkeliin “laiskan likan tyylivinkit: hiuksiin jätettävät hoitoaineet

  1. :D Mun hiukset on niin katastrofaaliset, ellen laita hoitoainetta. Harakanpesä tai jotain vastaavaa. Tai siis, sitähän ne on aina!

   Tykkää

 1. Oo, tuo Bonacure on mahtista! Mulla oli sellainen myös, mutta hukkasin enkä muistanut merkkiä :( Pikkasen ketutti, en sitten pystynyt ostamaan uutta samanlaista, mutta nyt voin! Uujea, iso kiitos siis! :DD

  Tykkää

 2. täälläkin yksi laiskimus ilmottautuu :D toi suihkutettava hoitoaine on niin hyvä keksintö! samoin kuin bad hair dayn pelastaja= kuivashamppoo. Pyrkiny välttämään jokapäivästä hiusten pesua, joten kuivashamppoo pelastanu monta päivää..tosin maanantaiangstia se ei oo vielä poistanu, mut siihen vois auttaa maaanantain muuttaminen yleiseksi vapaapäiväks..hah. :P

  Maria

  Tykkää

  1. tervetuloa laiskojen likkojen kerhoon! ;) Joo mäkin välttelen sitä jokapäiväistä pesua.. kuivashampoo on kultaa! Joo jos joku keksii jonkun tuotteen, joka poistaa maanantaiangstin, niin siitä tänne sitten heti kertomaan niin ostan koko kämppäni täyteen sitä tuotetta! :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.