banaania kahvin kanssa

Nukuin pommiin tänään. Tätä ei muuten hirvittävän useasti tapahdu. Olen todella neuroottinen tällaisten asiotten suhteen. Mutta toisaalta, muistini on välillä todella perseestä, joten unohdin laittaa herätyksen soimaan. Onneksi en myöhästynyt kuitenkaan mistään elintärkeästä jutusta, vain ohjelmoinnin luennolta. Tai myöhästyin.. siis missasin ihan kokonaan. Onneksi olen niin taitava tässä ohjelmoinnissa, ettei se haittaa ollenkaan.

Mun pitäisi pikkuhiljaa hinautua kotiin paniikkisiivoamaan, koska Mandy on tulossa vierailulle. Aion tarjoilla hänelle Juhla Mokkaa! Koska mulla ei juuri tällä hetkellä ole mitään muutakaan tarjottavaa.. Olisipa jo perjantai ja palkkapäivä! Voisin myös tarjota banaanin Mandylle, koska siihen mulla on vielä varaa!

No, asiasta kukkaruukkuun. Olen saannut Ändin toisen LucasArts-taulun valmiiksi. Se on Day of The Tentacle-pelistä. Mielestäni tuosta tuli ihan hauska tuosta tekstistä. Kaksi jäljellä, mutta tällä hetkellä teen kaverille synttärilahjaa. Joka sekin on itseasiassa valmiina, mutta enhän voi sitä vielä esitellä maailmalle, koska spoilaisin siinä tapauksessa synttärilahjan.

No, meikit vaatteet päälle, sotamaalaus ja aamupalaa naamaan ja eikun menox sanoi Annie Lennox. Hauskaa tiistaita mussukat!

4 vastausta artikkeliin “banaania kahvin kanssa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.