liila on ruma väri

Heräsin siihen, että töistä soitettiin ja pyydettiin tulemaan aikaisemmin sinne. No just. Kiitos herätyksestä. Kai pitäisi olla hieman iloinen siitä, että saan kaksi tuntia enemmän työtä (Saatiin vielä palkankorotuskin! Kaksi kruunua per tunti! Ja en sitten yhtään tiedä, mihin nämä miljoonat sijoittaisin!), muuta toisaalta olen edelleenkin aika finaalissa viikonlopun duuneista. 7 päivää töitä vielä, sitten saa hengittää vähän.

Aamupalaksi tänään, ennen salille menemistä, Valion metsämarjajugurttia (ah koti-ikävä!) ja siihen päälle aurinkokukan- ja kurpitsansiemeniä, sekä muutama gojimarja. Tunnen itseni vihdoinkin edes aavistuksen terveeksi, joten on pakko mennä salille. Vaikka tuo sänky tuntuukin paljon mukavammalta vaihtoehdolta juuri nyt. Jos lähden 10 minuutin sisällä, ehdin takaisin katsomaan Atlantista. Jei!

Pitkästä aikaa lakkasin kyntenikin, koska löysin laukustani tammikuun alennusmyynneistä ostetun Dependin kynsilakan (ai miten niin huono muisti). Jotenkin se näytti pullossa hirvittävän kivalta väriltä, mutta kynsissä se oli aivan liian liila (kuva ehkä vääristää hieman). En tykkää sitten yhtään lilasta kynsilakasta, en tiedä miksi. Onneksi tämä Depend oli sentään hieman metallic (okei, aika paljonkin), jos se olisi ollut edes aavistuksen vaaleampi ja tyttömäisempi, olisin poistanut sen heti. No onneksi en köyhtynyt enempää kuin vaivaiset 10 kruunua tästä virheostoksesta. Note to self: Lopeta jo niitten liilojen kynsilakkojen ostamisen! Nyt riittää jo!

Mistä kynsilakkasävystä et pidä sitten yhtään?

7 vastausta artikkeliin “liila on ruma väri

 1. se on just se liila/violetti mitä ei voi sietää ! se semmonen sävy josta tulee mieleen vanhat rouvat prrrhhh D:

  Tykkää

 2. Kiva, että olet ”paranemaan” päin! :) sitä osaa aina arvostaa enemmän terveenä oloa..jos olis varaa, ostelisin kaupasta aina jotain superfoodeja ja kaikkea superhyperterveellisiä juttuja. Goji-marjoja, tyrniä, mustikkaa, pellavansiemeniä, porkkanoita, ..siis onhan noita tullutki ostettua, mutta aina melkein yks kerrallaan :DDhahah..ehkä loppupeleissä riittävällä yöunella ja levolla on näppinsä myös pelissä ..

  väreistä taitaa vihree, ja oranssi olla aika pannassa..tai no vois ehkä jossain treenivaatteessa mennä..mutta oranssia tai keltaista takkia en kyllä laittais päälle..korkeintaan vappuna, jos silloinkaan. Jotenki kokee olevan sen liian huomiota herättäväks..

  Maria

  Tykkää

  1. Joo vihdoinkin elävien kirjoissa taas :P Joo sanos muuta, jos vaan ois varaa ostaisin kaaapit täyteen kaiken maailman juttuja! Tosin mulla on vaan about yksi kaappi.. mutta kuitenkin hehe. Joo kunnon yöunet on kyllä ihan parasta! Voi jos sen olisi tajunnut silloin aikoja sitten!

   Vihree on kyllä mullekkin hieman ongelmallinen. Ennen oli oranssi kanssa, mutta nyt olen jostain syystä alkanut tykkäämään siitä kuitenkin S:

   Tykkää

 3. Kiva että oot paranemiseen päin :D Ai pitikö sun mennä sinne introon? Vai muuten vaan aikasemmin töihin?? Pidä lippu korkeella, kyllä sä vielä tämän viikon kestät. Puss och Kram

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.