se pettymys, kun..

… huomaat, että blogissasi on uusi kommentti ja menet innoissaan sitä lukemaan – ja huomaat sen olevan spammikommentti.

… lemppari-taideblogista tulee mammablogi tai koirablogi. Ei sitten.

… aamulla keität sikaväsyneenä aamukahvit. Sillä välin kun kahvi on porisemassa, käyt suihkussa, tulet takaisin keittiöön ja huomaat, että unohdit kaataa vettä keittimeen.

… pussi lupaa superkirpeitä karkkeja, mutta ne ovat makeita.

… olette ostaneet uudet housut, mutta ehdit jotenkin maagisesti lihota muutaman kilon yön aikana, ja nappi ei menekään kiinni – ja kaikki muut vaatteet on pesussa.

… kaveri on ylistänyt jotain elokuvaa maasta taivaaseen, ja se onkin mielestäsi ihan paska.

… joku vihdoinkin vastaa puhelimeen, kun olet soittanut sinne tuntikausia, ja sitten huomaat yhtäkkiä puhuvasti puhelinvastaajalle (Sovitaanko, että tämä Ruotsin puhelinvastaajasysteemi : Blabla (sano tähän nimesi) ja sitten automaattivastaaja: ei juuri nyt voi vastata puheluusi on perseestä. Niinkun myös ihmiset jotka sanovat jotain tyyliin haloo haloo, vastaajiinsa… perseestä! Puhelinvastaajat.. perseestä!) ja kaikki työkaverisi nauravat sulle. Kuten todennäköisesti myös henkilö, jota yritit tavoittaa – kun hän kuuntelee viestinsä.

… olet odottanut kahvitaukoa koko päivän (2 h) ja juokset yläkertaan kahvia hakemaan ja kaadat itsellesi suuren kupin kahvia – ja huomaat sen jälkeen, ettei maitoa ole lähettyvillä. Joten juot mustaa kahvia. Ja kahvi on tietenkin tumma paahtoa, joten vatsalaukkusi ja suolistosi syöpyvät tästä. Ja toistat tämän jutun seuraavallakin kahvitauolla.

… suunnittelet pitäväsi puolen tunnin safkiksen, jotta voisit lähteä kotiin puoli tuntia aikaisemmin, mutta pomo käskee pitäämään tunnin safkiksen, jotta hän ehtii järkätä lisää töitä. Eli istut kello kahdeksaan asti töissä sunnuntai-iltana.

Mutta se ihana tunne, kun tulet nälkäisenä myöhään kotiin, ja joku on vaivautunut hirvittävässä krapulassa hakemaan pizzaa sulle illalliseksi. On sanoinkuvaamattoman ihanaa, kun ei tarvitse tylsän ja paskan työpäivän päätteeksi alkaa väsää vielä ruokaa. Ja sen jälkeen saat rauhassa istahtaa sänkyyn katsomaan loppuillan Star Trekiä, syödä pizzaa ja juoda teetä. Ja aamulla ei muuten tarvitse olla herätyskelloa päällä, vaan voit nukkua juuri niin kauan kun itse haluat.

Lälläslää, in your face maanantai!

 

8 vastausta artikkeliin “se pettymys, kun..

 1. No ei vaan!

  ”lemppari-taideblogista tulee mammablogi tai koirablogi. Ei sitten.”
  joo! Niiin ärsyttävää.

  Ja toisaalta jos on seurannut jonkun JÅRKEVÄN, toistan JÄRKEVÄN raskausblogia ja sitten kun vauva syntyy, niin blogi lakkaa.
  Tai vaihtoehtoisesti vauvasta kerrotaan hyvin minimaalisesti, ei kuvaa (ikäänkuin niitä kaalimaankakaroita toisistaan erottaisi) ja blogissa on vain kuvia äidin vatsan kiinteytymisestä.

  Tykkää

 2. Naurattaa… Mun aiti jattaa mulle tasaisesti kerran kussa vastaajaan viestin, joka kuuluu kutakuinkin ”Hanna… Hannaaaa? Oletko siella? Hanna.. sano jotain…” Viela ku mun vastaaja sanoo silla automaattiaanella, etta ”This is the Tesco messaging service for number 077……, please leave a message after the beep. BEEP.” Ja silti joka ikinen kerta samanlainen viesti vastaajassa ku aiti on soittanu. Sitte soitan aitille ja jutellaan ja sanon, etta se meni vastaajaan ku se yritti soittaa aiemmin ja aiti kuulostaa aidosti yllattyneelta ”Ai niinko. Pitaisko sun laittaa se vastaaja pois” ohh.. en ees tieda mita se tarkottaa tolla. Oon kaynyt tan keskustelun lapi kerran kuussa viimeisen neljan vuoden ajan ja silti se ei vaan tajua. Samaan aikaan se kuitenkin osaa kaytttaa esim. Facebookia paremmin ku mina.

  Tykkää

  1. :D Hahah. Sain muuten itse tietää juuri hetki sitten, että mulla on tämä ruotsalainen vastine, jossa tulee ensin Marianne ja sitten automaattivastaaja: ei juuri nyt voi vastata puheluusi.. kun soittivat mulle töistä. Hah. Siinäs sain, kun mollasin sitä!

   Mun äiti tuskin edes tietää mikä Facebook on.. (sori äiti jos luit tän oot ihana kuitenkin, mutta faktahan se on!)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.