vitamiinipommi.

Pitkästä aikaa jaksoin tehdä aamupalaksi jotain muutakin, kun hikisen paahtoleivän hikisellä juustolla. Vaikka paahtoleipä on kyllä kieltämättä kuitenkin hyvää. Kuitenkin, kaurapuuroa pellavansiemenrouheella ja päälle pakastettuja mustikoita, kurpitsansiemeniä ja gojimarjoja + maito. Ja siihen päälle vielä iso lasillinen appelsiinimehua. Yritän tänään syödä aavistuksen paremmin kuin eilen.

Saatoin syödä todella huonosti ja saada ihan hirvittävän migreenin töissä. Ja kun tulin kotiin tyhjensin jääkaapin sekunnissa ja sain koko illan kestävän ruokakooman. En haluaisi toistaa sitä tänään, tosin migreeniä mulla on edelleenkin. Mutta pakko mennä töihin kuitenkin. Viikon kestävä migreeni, ai että on muuten nannaa. Not.

Aamupalasta puheenollen, tarvitsen lisää ideoita aamupalojani varten. Muuten alan toistamaan itseäni juuri niillä hikisillä juustopaahtoleivillä. Mitä te syötte aamupalaksi yleensä? Vai onko aamupala ihan hirvittävää, eikä teitä edes oikeastaan kiinnosta mun aamupalat ollenkaan? Too bad siinä tapauksessa, koska aion jatkaa aamupalojen postaamista, kunnes niitä on vähintään yksi jokaiselle päivälle vuodessa. Tämä oli kai numero 50.

10 vastausta artikkeliin “vitamiinipommi.

 1. Vapaapäivinä mun aamupala on yleensä brunssi, eli lämmin ruoka siinä 10-11 aikaan. Ei vaan millään maita mikään aamutuimaan. Mutta kun työaamuina jotain on hyvä laittaa kupuun, ettei tule heikotus-olo niin aika usein se on mulla tuota samaa paahtoleipää, tosin ilman juustoa. Jos paahtis tökkii, se on sitten jugurtti. Jos olen oikein reipas, aamupala on mysliä, muroja tai edellisenä päivänä keitettyä puuroa (aamuisin en yksinkertaisesti suoriudu vaativasta puuronkeittotehtävästä).

  Tykkää

  1. Mulla oli kanssa ennen niin ettei maistunut aamupala herätessä. Jotenkin vaan opettelin syömään sitä ettei koulussa/töissä pyörtyisi heh. Joo en mäkään välillä pysty tuohon puuronkeittämiseen aamuisin, onneksi on mikro välillä käytössä, mutta harmi vaan että puurosta tulee pahemman makuista silloin :/

   Pakko vetää brunssi heti kun palkka tulee!

   Tykkää

   1. Mulla on onneksi töissä mahdollisuus tankata heti kun tuntuu, että maistuis. Muuten olis pakko aamulla syödä enemmän.

    Tykkää

 2. hmmm…rahkaa + marjoja+ loraus mehukeittoa. Yks toimiva on kans jogurttia, siihen omena pilkottuna ja hunajaa päälle.. Tai sitten uunituore sämpylä (erityisesti äiskän tekemät nam :D), siihen sit ne rehut (salaattia ja kurkkua/tomaattia). Voi että, se sämpylän tuoksu jo laittaa veden kielelle! Joskus vois kokeilla ihan perus munakastakin..ainaki olis täyttävää. Kuitenkin pitäis olla jotakin proteiinipitoista mukana, sillä mulle aina iskee hirvee nälkä tunnin-parin päästä! :D

  Yks aamu kokeilin sekottaa raejuustoa, kuivattuja karpaloita ja mehukeittoo..toimihan sen! :P Kuitenkin täydelliseen aamiaiseen kuuluu AINA vähintään kuppi kahvia. Muuten ei lähe päivä liikkeelle..:D

  Maria

  Tykkää

  1. Oh, tuota jugurttia omenan ja hunajankanssa pitää kyllä testata. Ja uunituore sämpylä on kyllä jotain ihan taivaallista! Hitto kun en voi rahkaa syödä… gnaah siis! Komppaan, VÄHINTÄÄN kuppi kahvia. Mieluiten kaks-kolme! ;)

   Tykkää

 3. ai niin, et voinukkaan syödä sitä..kurjaa! :/ mitähän muuta..mitään kauhean makeata ei ainakaan pysty syömään heti aamusta..joten..mutta kokeilin muuten ihan hyvin vuoks täs toissa iltana sellasia karppilettuja. En siis mitenkään erityisemmin karppaa tai laihduta, mutta olin ostanu mantelijauhoja ja rahkaa. ja teki mieli jotain iltapalaherkkua :D metsästelin aikani netistä jotain erilaisempaa lettuohjetta ja törmäsin tähän: http://jutta-onmyway.blogspot.com/2011/10/karppiletut.html..nnam! ainoo, vaan et noi tulee tosi NOPEASTI pannulla, mulla palo pari lettua, mut ne mitä ”pelastin” oli hyvää..päälle oli mustikkasosehilloa..slurps :P varmaan menis ihan jogurttikin ton rahkan tilalla :P

  Maria

  Tykkää

  1. Joo se on kyllä niin persuksista! Mutta!! Noita rahjkalettuja voin yllättäen syödä. Olen nimittäin kokeillut.. ja kirjoittanutkin siitä kokeilusta KAS TÄÄLLÄ. Ne on muuten hurjan hyviä, teksin heti sellaisia jos löytäisin tästä toivottomasta maasta mantelijauhoja jostain . Yhyy.

   Tykkää

   1. Oih, oot jo siis löytäny tollasen herkun ! :D hyvä..yks kans mikä vie kielen mennessään on omenakaurapaistos tai kyllähän se omenapiirakka vaniljakastikkeella tai vaniljajätskillä menee aina :P

    Maria

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.