ceci n’est pas une moustache

Uudet viikset! Eikö olekin aika mahtavat! Burt Reynolds – vapise! Aion tosin kehystää nuo ensimmäiset viikseni – pakkohan ne pitää ikuistaa!

Tänään pitäisi palata töihin noin viikon sairastamisen jälkeen. Okei, viikon aikana mulla ei ole ollut töitä, olen kuitenkin sairastellut reippaasti vapaanaollessani. Tosin mulla on edelleenkin ihana whiskeybasso-ääni ja kurkkussa noin miljoona kaktusta, mutta koska on pakko tehdä töitä, niin on vaan pakko. Ei voi mitään.

Ensin pitäisi tosiaan mennä hengailmaan hieman Mandyn kanssa toiselle puolelle kaupunkia. Tosin neidistä ei ole kuulunut mitään, joten taidanpas herättää sen ensin (insert iivöl laugh.) Pitää myös koukata kotona käymässä katsomassa onko posti tuonut minulle jotain kivaa (laskuja siis.) Ja hakea kuivashampooni.

Siitä tulikin mieleen. Toissa päivänä hiustenpesun jälkeen laitoin hiuksiin jätettävää hoitoainetta hiuksiini.

”Mitä sä teet?” Ändi kysyi.
”Laitan hoitoainetta hiuksiini.” vastasin.
”Siis, sä käytät shampoota suihkun jälkeen ja hoitoainetta näköjään myös.. ” Ändi mietti.
”Häh? Aijahaa, sä tarkoitat kuivashampoota. Mm m niin taidan tehdäkin.”
”Eikö kukaan ole kertonut sulle, että hiukset voi tosiaan pestä siellä suihkussakin, niin ei tarvitse hirveästi läträillä suihkun jälkeen.. ”

Miehet siis. Miksi kastella hiukset, kun ne voi pestä kuivanakin? Luulisi, että kuivashampoo olisi miesten lempparituote sitäpaitsi.. Helpottaa elämää aika reippaasti. Eikö vain?

Nyt aamupalalle ja sitten ulos pyöräilemään myrksytuuleen! Kivaa torstaita!

6 vastausta artikkeliin “ceci n’est pas une moustache

  1. vaikka minulla ei tällä hetkellä olekaan pahemmin tukkaa, niin vastaan silti. minusta joku kuivashampoo (joita en ole koskaan koittanut) kuulostaa niiiiiiin koomiselta tuotteelta. tuollaisista jutuista syntyy ne vitsit miesten keskuudessa, että naisilla olisi se sata eri ainetta kylpyhuoneessa ja sitten tuota kutsuttaisiin vielä käteväksi jutuksi. minusta peseytymisen pitää olla nopea ja simppeli rituaali, jossa pestään samalla kropan ja päälaen eikä jäädä sinne kylppäriin asumaan puoleksi tuntia. itse selviydyn sieltä kuivauksineen alle 5 minuutissa ja kuvitteellisen tukankin saisi varmasti suhteellisen nopeasti riittävän kuivaksi (=ei tiputa vettä), ettei sitä varten tarvi alkaa erillisiä myrkkyjä hankkimaan.

    Tykkää

    1. Mulla kestää suihkussa max 10 minuuttia, eli ei kaikki naiset asu siellä suihkussa. Olen paaljon nopeampi, kun melkein kaikki tuntemani miespuoliset henkilöt. Ja menee muuten viidessä minuutissa, jos käytän kuivashampoota. Ja silloin ei tartte edes odottaa tuntia, että hiukset kuivuvat. Eli summa sumarum = kätevä tuote. Ja siinä on varmasti yhtä paljon paskaa kun normaaleissakin shampoissa ;) Eli miehet vois kehitellä vitsejä, jossa naiset ovat huomattavasti fiksumpia, kun mitä luulevat :D

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.