viikon ♥ ihanat: sinisiä juttuja, dokumentteja ja vähän musiikkia.

Tällä viikolla himoitsen (pennittömänä):
Kitscheistä kynsistä – samankaltaisia saa esimerkiksi Asokselta.
Räikeän sinisiä farkkuja – siitä asti kun sisko osti samankaltaiset jenkeistä viime kesänä olen halunnut samanlaisia. Koska halun näyttää samanlaiselta kun siskoltani. Kerro sitten siskoseni, jos kyllästyt omiisi niin mä voin adoptoida ne!
Kivoista valokuvaraameista – Lagerhaus.
Lakritsikynttilöistä – Lagerhaus.
Prämeitä pääsiäismunia, jota pitäisin esillä vuoden ympäri – Indiska
Aruba blue – Essie. Koska sininen kynsilakka on hianoo!
Invader Zim – ♥
Star Wars t-paita

Vähän Skrillexiä aamuisin ja eiköhän päivä lähde käyntiin. Video on muuten aika ahdistava, mutta kuitenkin aika mahtava.

Haluan kovasti nähdä uuden Bully dokumentin, joka kertoo siis koulukiusaamisesta. Kaikkien muitten tapaan, olen hieman ymmälläni, että tälle lätkäistiin K-18 ikäraja USAssa. Siis dokumentin, jonka mielestäni kaikkien nuorten pitäisi nähdä. Muutaman ”fuck”-sanan takia… Muistakaa, kiusaaminen ei ole, ei tule olemaan, eikä koskaan ole ollut okei millään tasolla. Tämä tosin ei ehkä ole mikään viikon ihana mutta siis kuitenkin. Sanotaan, että kaikki menemme sitten katsomaan tätä, jookosta?

Viikon maratooninaurut: Procatinator. Tätä voisi jo kutsua lolcat 2.0:ksi. Aivan hulvatonta meininkiä! ♥ Kiittämättömät ihmiset.. Siis nykynuoriso huhhuh. ♥ Lumi, joka tuli viime viikkona katosi maagisesti yöllä, joten kevät on täällä taas. Onpas ollut todellakin outo ”talvi” täällä Örebrossa. ♥ Comfort-food kipeänä ollessa. Ja onneksi muuten maailma on täynnä kaiken maailman sarjoja ja elokuvia, jottei kuolisi tylsyyteen sohvalla maatessa. ♥ Ruotsalaisia ongelmia.. ♥ Uudet tuttavuudet, joiden kanssa klikkaa niin nopeasti, että tuntuu siltä kun olisi tuntenut heitä jo ikuisuuden. ♥

Ja lopuksi vielä muutama sana Kony 2012-jutusta, näin viimeisenä koko maailmassa, vaikka tämän jo kirjoitinkin keskellä viikkoa ja vahingossa julkaisin luonnoksen – t y y p i l l i s t ä… :

En aio jakaa Kony-videoa tänne, koska en tiedä koko tilanteesta mitään. Videoita ja kirjotuksia on puolesta ja vastaan, mutta koska en tiedä varsinkaan Ugandan tilanteesta mitään, on parasta jättää väliin. Ottaa tarpeeksi päähän, että jaoin sen Facebookiin, ennen googlettamista. Mitäs tästä opimmekaan..? No emme juuri mitään. Joo tällä KONY2012-organisaatiosysteemillä on varmasti hyvät aikomukset, mutta koska en ihan sataprosenttisesti tiedä esimerkiksi Ugandan tilanteesta, niin on parasta jättää väliin. Sitäpaitsi yhden videon jakaminen Facebookissa ei kuitenkaan tee kenestäkään sankaria. Tästä lähtien jätän kaikki propagandavideot jakamatta ja keskityn vain ja ainoastaan kissapropagandaan!! Niin!

Mitä erityisen kivaa teilläpäin on tapahtunut, josta olette erityisen iloisia?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.