kuva tunnissa – melkein ainakin.

Olen aika usein nähnyt tällaisia ”kuva tunnissa”-postauksia vähän siellä sun täällä blogosfäärissä. Joten ajattelin, että tottakai matkin. Koska kaikki jotka ovat jotain tekevät tällaisia postauksia ja näyttävät miten tajuttoma kiireisiä ja kiinnostavia ihmisiä ovat.

Kuitenkin aamu alkoi noin neljällä kupilla kahvia. Tajusin muuten, että Ändin kahvinkeitin on aika no, paskaisen näköinen. Niin kun tuo pöytäkin on aika paskainen. Jos olisin ollut kunnon bloggaaja, olisin sentään siivonnut vähän. Mutta hei you know me? Pitää muuten myös kertoa Ändille, että keittimen kello on aavistuksen väärässä. En toki herännyt ihan varttia yli kaksitoista yöllä.

Joskus lounaan aikoihin söin vaniljavanukkaan ja laitoin päälle vähän kermavaahtoa. Siis periaatteessa tuossa ihan oikeasti on vähän kermaa (siis ihan oikeasti, aikuisten oikeasti) sillä tuo vanukas on lastenkokoa. Miksi ihmeessä ei voida myydä vanukkaita aikuisten koossa, missä sisältöä on enemmän kuin kaksi ruokalusikallista? Vai tarkoittaako tämä vaan sitä, että olen syöppö? Ööh.. älkää vastatko tuohon.

Noin melkein tasan neljä tuntia lounaan jälkeen katsoin muutaman Greyn Anatomian ja tein vähän uusinta taulua Ändille. Mutta sen saatte nähdä myöhemmin sitten. Ja yskin aika paljon. Ja kävin läpi kaikki mahdolliset sairaudet, jotka mulla saattaisi olla (esim. keuhkoputken tulehdus tai jotain vakavampaa.)

Illalliseksi tein kana-bulgur-salaattia. Aivan törkeän hyvää: paista kanat ja mausta esim currylla, paprikalla ja chilillä. Keitä kaksi annosta bulguria (tai couscousia). Pilko puolikas kurkku, yksi kypsä avokaado, muutama aurinkokuivattua tomaattia ja oliiveja, ja purista päälle vähän limemehua ja aavistus suolaa päälle. Ja kastikkeeksi turkkilaista jugurttia. Terveellistä – pitäisi melkein taputtaa itseään olalle tästä suorituksesta.

Tosiaan mulla kävi vähän niin, että unohdin ottaa niitä kuvia, joten pitäisi kutsua postausta ”yksi kuva joka neljäs tunti”-postaukseksi. Älkää mua syyttäkö, vaan mun superhuonoa muistia!  Ensi kerralla laitan muistutuksen kännykkään, jotta muistaisin ottaa vähän enemmän kuvia. Enemmän kuvia siitä, etten tee yhtään mitään järkevää päivisin.

2 vastausta artikkeliin “kuva tunnissa – melkein ainakin.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.