kaktuksia ja paskahalvauksia

Ei toki riittänyt, että heräisin kolmantena päivänä peräkkäin migreenin kanssa, vaan joku oli tunkenut kourallisen kaktuksia kurkkuuni yöllä. Lisäksi ääneni oli hävinnyt yöllä ihan kokonaan – melkein ainakin – tämän totesin, kun Ändi hiippaili keskellä yötä bileistä kotiin ja vahingossa laittoi musat soimaan ihan täysillä, kun sen piti tarkistaa jos Facebookissa tapahtuu jotain. En muuten suosittele tällaista herättämistyylin kokeilemista. Varsinkaan minuun. Taisin käydä läpi joka ikisen kirosanan, jonka tiedän (kaikilla mahdollisilla kielillä)  vaikka ääntä ei oikein lähtenyt ja tinttasta sitä turpiin vielä. Siitäs saa, kun aiheuttaa mulle paskahalvauksen.

Muuten en ole tehnyt mitään maailmaa mullistavia juttuja tänään. Päivän kohokohta oli ehdottomasti irtokarkit ja Star Trek: Generations. Sunnuntai ja Star Trek, ne on kun luotuja toisilleen. Toinen kohokohta oli kun söin Jelly Beanseja ja yritin arvata niitten makuja ja sitten tarkistaa netistä kuinka monta arvasin oikein – ja mitkä missasin (olisi pitänyt laskea pisteitä…) Pelasin myös muuten jotain ärsyttävän addiktoivaa Facebook-peliäkin. Ja sitten nukahdin sohvalle. Ja taisin muuten kuolata, syytän tästä tukkoista nenää.

Heräsin siihen, että Ändi oli tehnyt sapuskaa. Tortillaa om nom. Nyt mietin, menenkö takaisin nukkumaan vai teenkö jotain muuta sivistävää, kuten esimerkiksi katson toisen elokuvan. Yritän kovasti välttää Facebookia ja kaikkea keskustelua eilisistä bileistä, jotka jätin ihan suosiolla väliin. Eilinen vitutus ja turhautunut olo ei ole vielä mennyt minnekkään. Lisäksi missasin taas yhden päivän tulot. Jei. Se siitä sunnuntaista!

Kuitenkin, kiitos kaikille kannustavista kommenteista! Olette edelleenkin best!

6 vastausta artikkeliin “kaktuksia ja paskahalvauksia

 1. mä en muuten kirjottanu yhtäkää kannustavaa kommenttia siihen aiempaan juttuun, toivottavasti olen silti best. minäkin, vaikka luulin että parhaita voisi olla vain yksi :D kirjoitit sen voivottelupostauksen melko myöhään niin jätin vielä vielä vastaamatta, etten vaikuttaisi viikonloppuiltana tietokoneella olevalta ihmiseltä, joka vastaa blogipostauksiin parissa minuutissa, kuten esim. nyt. tänään olin taas liian kiireinen vastaamaan eli odottelin usean tunnin final fantasyn aloittamista ja illalla odotin pari tuntia sen lopettamista. tai pelaaminen oli jo loppu, vaan peli jäi vielä päälle hurisemaan. mutta siis eiköhän se sun vitutus mene pian ohi, joillakin ihmisillä on kevättä rinnassa, sinulla vaan vitutusta. kohta asiat kuitenki normalisoituu takaisin. mä tiedän nämä asiat.

  Tykkää

  1. Hahah, joo tottakai oot! Kaikki jotka tänne mun blogiin eksyy on best! Mä oon sellanen hengailen-tietokoneella-viikonloppusin-ihminen! Ja öh, ylpeä siitä haha. Joo tästähän ei voi mennä kun ylöspäin, tai siltä ainakin tuntuu :P Hyvä, että joku tietää nämä asiat!

   Tykkää

 2. Voi ei! Pikaista paranemista. Mullakin on kaktuksen piikit joku istuttanut kurkupaahan. On taa meille molemmille paska viikonloppu. Ei muuta kuin leuka rintakehassa kohti uusia pettymyksia.

  Lepailehan ja koita parantua. Intuitiivisesti mun tekisi mieli kertoa sulle, etta juo lamminta mustaherukkamehua ja syo hunajaa tai kurlaile suolavedella, mutta kaikki nuo kansanparannusvinkit itsella pursuaa korvista ja sieraimista kun jokainen haluaa neuvoa mita kannattaa juoda kipeana. Eikohan me kaikki jo tiedeta. Perkele.

  Siis pikaista paranemista ja voimia. Kylla se siita.

  Tykkää

  1. Joo luin sun valituspostauksen kanssa juuri! Todella paska viikonloppu molemmilla!

   Heheh, kyllä kai me tiedetään! Suolavedellä vois toki kokeilla vielä, noi muut on jo testattu.

   Kiitos ja itselles kanssa pikaista paranemista, taas! Kyllä tää tästä.. Asioilla on tapana järjestyä, niinkun positiiviset ihmiset sanoo.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.