migreenikuolemaa, päivän geek craft, liian suuria jäätelöannoksia ja kynsilakkahöyryjä

Heti, kun avasin silmäni tänään tiesin, että päivä menisi päin persusta. Nimittäin päätä jomotti aika reippaasti. Lupasin vielä Mandylle, että tekisin hänelle uuden blogidesignin, joten aamulla, kun väsäsin sitä päänjomotus muuttui migreeniksi ja olo oli todellakin perseestä. Onneksi Mandy tykkäsi uudesta designista, tai no headerista ja Bloglovin-napista – joten ei tarvinnut hirvittävän kauan istua koneen ääressä viilaamassa sitä.

Joten soitin töihin, ilmottauduin kipeäksi, tein ison annoksen jäätelöä ja menin tekemään kuolemaa sänkyyn. Söin tuosta jäätelö-annoksesta vähän ennen valokuvaamista, ettei kaikki ihmettelisi miten isoja annoksia oikein syön. More is more. Onneksi jäätelö aiheutti kivan brain freezin, jotta migreeni helpotti sekunniksi (tai sitten tämä on vaan tekosyy jäätelön syömiseen..)

Ajattelin, että pirteät kevät/kesäkynnet auttaisivat paskaan oloon. Mutta unohdin, että kynsilakka tuppaa haista aika hirveälle, varsinkin jos on migreeni. No no pain no gain, ja uudet lakat kynsiin. Tällä kertaa viime kesällä ostettu IsaDoran ihanan turkoosia sävyä. Tykkään tästä hirvittävästi koska a) se on pirtsakka ja ihanan kesäinen väri b) se kuivuu nopeasti c) tarvitaan vain yksi kerros hienoon tulokseen ja d) se on todella kiva väri.

Motoriikkani, koordinaatio ja näköni on todella surkeaa migreenikohtauksen aikana, joten levitin kynsilakkaa sormiinikin. Koska yritän aloittaa uutta trendiä.. Kevät 2012: kynsilakkaa kynsissä ja sormissa! Avot!

Lisäksi sain vihdoinkin valmiiksi tämän Sam & Max-aiheisen ristipiston, jonka tein Ändille. Se on tilannut muutaman LucasArts-pelin hahmoja, joista teen sitten taulukollaasin tai jotain sillepäin. Tässä ensimmäinen monesta. Täältä löytyy kaava, tai ohje, tai miksi sitä nyt oikein kutsuisikaan, jos jotakin kiinnostaa.

Nyt menen jatkamaan kuolemaa! Puss hei!

9 vastausta artikkeliin “migreenikuolemaa, päivän geek craft, liian suuria jäätelöannoksia ja kynsilakkahöyryjä

 1. Noi migreenit on niin.. sieltä :/ Itellä ollu muutaman kerran sellanen pahempi kohtaus täs hiljattain. Silloin ei silmissä näy mitään, paha olo= oksettaa, ei meinaa pysyä pystyssä..sillon on pakko päästä ulos raittiseen ilmaan, ja ottaa burana..paras olisi tietty jos pääsis sammuttaa valotki hetkeksi..Toivottavasti sait migreenin pois! Syö vähä lisää jätskiä vaikka jos se vaikka lähtis sillä ;) Tai tee joku lämmin voileipä. Lepäily kuitenki kaikkein paras hoito <3

  Maria

  Tykkää

  1. ♥♥

   Joo tää on jo jotain ihan kauhiaa.. Just tuollainen oksettava olo.. aattelin ehkä mennä ulos, kuhan ulkona ei oo valosaa. Valo ottaa silmiin :// Jei, mä voinkin kertoa Ändille sitten, että sain luvalla syyä lisää jätskiä :DDD Tässä ei muuten mitää muuta voikaan tehdä, paitsi levätä..

   Tykkää

 2. Raitis ulkoilmahyppely saattaa tosiaan auttaa. Sen jälkeen voit vaikka laittaa jonku rauhottavan naamion kasvoille ja levätä..ja tietty syödä sitä jätskiä :DD. Oli sitten päänsärky tai migreeni, valo ottaa usein silmiin..Jotkut voi saada päänsäryn muuten jumissa olevista niskalihaksista..siinä yks syy tulla hemmotelluksi ;D

  Maria

  Tykkää

  1. Hehe ei tainnut ulkoilusta tulla mitään, koska ulkona on myrsky.. yhhyh. Joo oliskin joku tässä läheisyydessä joka vois antaa vähän hierontaa.. Ei oo hyvä päivä tänään. Paitsi jätski! ♥

   Tykkää

 3. iiiiiiik *neitimäistä kiljuntaa* tykkään tuosta maxin kuvasta :) mulla on tuo peli korpuilla, ostin joskus 90-luvulla kun tuo julkaistiin. ite asiassa tuon peliin liittyy minun elämäni ainoa paranormaalilta vaikuttava kokemus. muistan että joskus näin juuri ennen herättyäni unta, jossa tyypit olivat jossain takahuoneessa hengailemassa. sitte pari vuotta tuon unen jälkeen sam & max julkaistiin ja tunnistin heti pelin loppuvaiheilla olevan keittiön että minähä näin tuollasen paikan sillo unessa. spooky i know!!!! o_O

  Tykkää

  1. Heheh, spooky indeed! Ne pölli sun idean sun unesta! Pyydä royaltyt itselles ;D

   itse koskaan kuullutkaan tuosta paitsi ihan parisen viikkoa sitten kun kokeilin Sam&Maxia koulujuttua varten.

   Tykkää

  1. Yritin etsiä interwebsistä, niin olisin linkittänyt. Tottakai jossain alennus-laatikoista ehkä vois löytyy! Lykka till bongaukseen!

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.