takatalvi

Tiesin, että tämä tapahtuisi, jos edes kerran hehkuttaisin hienoa kevätilmaa. Tai jos sallisin edes ajatuksen kulkea nanosekunnin päässäni. Ja minähän menin hehkuttamaan siitä moneen, moneen kertaan. Ja otin jopa tennaritkin käyttöön! Talvitakki käväisi komerossa! Ja mitä sitten tapahtuikaan – no takafakintalvi tuli moikkaamaan. Ja tältä näytti, kun olin töihin menossa. Ai, että kuinka paljon ottaa päähän. No paljon! Hitto!

Lisäksi otti päähän mennä töihin, kun olin todella kiinni Civ 5ssa koko päivän (äiti, se on sitä koulua varten, true story!) Ah. Ja ulos tuohon lumimyräkkään ja räntään. Muuten en ole tehnyt yhtään mitään muuta järkevää tänään. Paitsi syönyt. Löysin jääkaapista fetajuustoa jossain öljysoossissa, enkä oikein muistanut, että kuinka kauan se siellä on ollut. Joten siinäs haistelin vähän aikaa kunnes uskalsin maistaa, ja kyllä ne kai ihan syötäviä oli.. Katsotaan sitten muutaman tunnin päästä oliko syötäviä vai ei..

Mitä jännittävää olette tehneet tänään?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.