beach 2034 – here i come!!

Nyt se on mun lompakossa. Uusi treenikortti. Beach 2034 here I come! Joo tiedetään, mun piti hakea se jo maanantaina ja mennä juoksemaan juoksumatolle etc, mutta sohva voitti. En vaan kehdannut kirjoittaa siitä tänne (oho taisin nyt tehdä sen kuitenkin.) Nojoo, mutta nyt on siis tiedossa kívenkovaa treeniä, jotta kehtaa mennä rannalle sitten vuonna 2034.  Kivenkovaa treeniä tarkoittaa siis, että hinaudun kuoleman partaalla salille, jos edes jaksan, silloin tällöin. Onneksi kaveri treenaa samassa paikassa, ehkä se jaksaa joskus pepata vähän. Tai siis, no minähän en muuten minnekkään rannoille mene..

Tuo kaikki ”Beach 2045 tulee jo – äkkiä reenaamaan” – ”Treenaa itsesi rantakuntoon kolmessa päivässä” – ”Syö itsesi rantakuntoon” etc etc on jotain todella häiritsevää, ja sen lisäksi muuten suurin syy, miksi minä olen vähentänyt naistenpaskalehtien lukemista. Yhdellä sivulla sanotaan, että tee niin ja näin jotta laihtuisit. Toisella sivulla kerrotaan siitä, että kelpaat juuri sellaisena kun olet ja hyväsy itsesi. Ja sitten viimeisillä sivuilla morkatan ja nauretaan julkkisnaisten selluliitteille ja kerrotaan kuka heistä oikein onkaan läski (eli siis kokoa 36 ylöspäin). Siis niin täyttä paskaa, ettei ihan oikeasti jaksa lukea tuollaista. Onneksi on kuitenkin lehtiä, jotka eivät ole ihan noin radikaaleja. Pahin on kuitenkin ehdottomasti Cosmopolitan. Huh huh mitä skeidaa!

Periaatteessa rakastan lehtiä. Lehdet ovat jotain niin ihanaa arkiluksusta, mutta rahatilanteen takia olen joutunut vähentämään radikaalisti lehtien ostamista. Ja kappas vaan kun yhtäkkiä voinkin henkisesti paljon paremmin. Okei, tähän saattaa olla pari muutakin syytä, että voin paremmin. Mutta enivei… Eipähän tarvitse selailla lehtiä ja ajatella miten huono ihminen onkaan, koska ei ole tuon ja tuon mallin näköinen (koska mallithan ovat ihan normaali-ihmisen näköinen, vai miten tää nyt menikään?)

Äh, nyt lähti taas mopo käsistä tän mun saarnaamisen kanssa. Voisin kirjoittaa näistä lehdistä vaikka kirjan. Mutta nyt ei ole aikaa, pitää vielä ehtiä opiskella tänään. Mitä ajatuksia nämä lehtien kaksinaismoraalit oikein herättävät teissä? Luetteko paljon lehtiä?

Asiasta muuten kukkaruukkuun, näin loppukevennykseksi. Kun kaivoin tuota treenikorttia lompakostani, löysin sellaisen Pressbyrån-kahvikupongin (osta 5 kahvia saat kuudennen ilmaiseksi.) Ilahduin kovasti, kun huomasin, että minulta uupuu vain yksi leima –  ja sitten saan ilmaisen kahvin (ihan-minkä-kahvin-vaan!) Opiskelijallehan ilmainen on aina … no ilmaista ja ihanaa. Noh, olin jo melkein menossa ulos hakemaan parit kahvit, kunnes huomasin kupongin voimassaoloajan: 31.12.2009. Se pettymys! Ja hei, pitäisikö tuota lompakkoa siivota vähän useammin? Ehkä joo!

2 vastausta artikkeliin “beach 2034 – here i come!!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.