viikon ♥ ihanat: kevättä ilmassa, batman-alushousut ja punainen pyörä

Tällä viikolla himoitsen:
Kesäisiä aurinkolaseja
Hauskoja pinnejä
Värikkäitä huulikiiltoja – Bobbi Brown.
Turkooseja laukkuja – modcloth
Did It On ’Em neonkeltaista kynsilakkaa – OPI
Uutta muistilehtiötä – Amazon
Laivastonsinisiä Martenseja (as always)

Geekit alushousut! Etsystä saa punaisena, näitä sinisiä ei löytynyt (täältä löytyy noin sata muuta nörttialushousua). Yhyy.

Uusi, punainen polkupyörä! Ändin vanhemmat yllättivät ja antoivat mulle tämän tänään, jostain ihme syystä (koska oon paras siis.) Kiitos, tack! ♥ Ihanaa, nyt voin taas pyöräillä joka paikkaan nopeasti kun salama, eikä kävellä. Se on vanha, mutta toimii kuitenkin. Sepäs riittääkin. Harmi vaan, että heti kun menin testaamaan sitä, lämpötila tippui alle nollan. Pettymys. Lämpö hoi, tule takaisin!

Viikon läppä: Otteita koiran ja kissan päiväkirjasta. / Sain leikata Ändin hiukset vihdoinkin, juuri niin kun itse halusin. Tosin opin, ettei ehkä kannata sanoa ”hups”, kun leikkaa jonkun hiuksia (eikä varsinkaan ”hups, näyttää ihan potalta”.) Näköjään Ändi tykkäsi lopputuloksesta, ei se ainakaan alkanut itkemään (tai sitten se itki kun en nähnyt..) / Huono läppä, joka piristää duunipäivää. / Aurinko ja kevät… vaikka nyt lämpötila onkin jotain x alle nollan. / Luomu-vadelmahillo. Siis noin miljoonatsiljoona kertaa parempaa kun ei-luomu. Alankin tästä lähtien syömään enemmän luomua! / Hugo, mutta siitä kerron enemmän sitten viikonlopun leffavinkissä. /

Mitä ihanaa te olette tehneet tai löytäneet tällä viikolla?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.