miksi mulle ei suotu cooleja geenejä?

Otin pois herätyksen kännykästä, jotta olisin voinut nukkua niin kauan kun huvittaa. Koska mulla on vapaapäivä tänään ja silloin saa nukkua vaikkapa kolmeen asti iltapäivällä, jos vaikka huvittaa! Eikö vain? Otti kyllä lievästi sanottuna päähän, kun heräsin pirteänä kuin peipponen kello 6.30. Kuuskolkyt. Ihan oikeasti! Onko tämä sitä vanhenemista? Että herätään liian aikaisin, vaikka nukkumaan mentiin myöhään? Vai? Tai no.. tosin tämähän ei päde äitiini, joka on sukua laiskiaisille tai kissoille ja voi nukkua vaikka kuinka paljon. Miksi, oi miksi, en voinut periä äidin laiskiais-geenejä, vaan faijan ”nyt-herätään-kello-viideltä-koska-se-on-niin-himpskatin-kivaa!”-geenit. Voihan huokaus.

However. Tänään olis tarkoitus mennä ostamaan se salikortti ja testata sitä juoksumattoa. Yh hyh. Siis kokeilla juosta siinä juoksumatolla. Viime kerralla kokeilin kävelin (mutta uskalsin sentään kokeilla – tosin aikuisen valvonnassa, hahah.) Vahingossa laitoin vähän liian nopean tempon, joten meinasin lentää pois matolta. Siis kävellen. Asteikolla 1-10, kuinka noloa se olisi ollut? Kaikki mummot ja papat vetää siellä tuhatta ja sataa, ja minä vaan: moi lennän juoksumatolta kävellen. Siksi tuo juokseminen hieman pelottaa. Hieman on ehkä vähän alakanttiin, kauhistunut on ehkä lähempänä totuutta.

Miksi, oi miksi en ikinä vaan voi vetää mitään kuulisti? Olisi niin kivaa olla kuul, eikä aina se joka mokaa tai lentää naamalleen tai vetää kaikki kamat pitkin työpaikan lattioita. Miksi mulle ei ole suotu mitään cool-geenejä?

Päivän aamupala koostui banaani-lime-viilistä ja lautasellisesta hedelmiä: galiamelonia, kiiviä ja omppua. Eli noin viikon edestä hedelmiä. Teen ihan mitä vaan, jotta kaikki maailman pöpöt pysyisivät minusta erossa..

Hei hauskaa maanantaita kaikille! (Jos nyt maanantait voivat olla hauskoja, haha.)

14 vastausta artikkeliin “miksi mulle ei suotu cooleja geenejä?

 1. sun pitää alkaa treenaamaa tuota cooliutta. ens kerralla ku kompastut ja olet lentämässä maahan, niin (elokuvien hidastustyylillä tottakai) teetkin siinä kuperkeikan ja nouset takaisin ylös ja jatkat matkaa niinku mitää erikoista ei olis tapahtunukkaa. now that’s cool!

  Tykkää

   1. just olin kirjottamassa vielä lisäyskommenttia :D olin aikeissa sanoa että otat vaa tavoitteeksi siellä salilla hoitaa homma kotiin tuollee:

    http://www.stupidgifs.com/view/149/

    no toivotaa nyt vaa että sillo liukastuessas google street viewin auto oli ajamassa ohi ja tallensi tilanteen ni voidaa katsoa sitä lentoasi sitte useasta kuvakulmasta.

    Tykkää

    1. Näytti kyllä aika pahalta tuo gif :D

     Ainahan sitä voi toivoa, että google olis ollut autollaan jossain lähettyvillä :)

     Tykkää

 2. Voi ei..toi juoksumatto voi vähän väsähtäneenä olla hiukan vaarallinen paikka. Rohkeasti kannattaa alottaa, vaikka siitä mateluvauhdista ja sitten hiljakseen lisätä..Kerran ku hölkkäilin siinä alkulämpöjä (=hiki heti äkkiä pintaan) ni johan meinasin lentää siitä 11-12 km/h hienossa kaaressa lattialle, ku kengännauha oli jääny auki..huh, ei sattunu onneks ku polveen..ja paikalla vain yksi silmäpari :P Mut jos se juoksumatto pelottaa, ni kokeile ihmeessä crosstraineria, tai soutulaitetta..tai sitä peruskuntopyörää..siinä aika menee välillä hurjan nopeasti, jos tulee joku kiva jakso..viimeks meni puolikas tunti siinä kun jäin tuijottaa jotain uusi, outo elämä sarjaa (nelosen uuutta matskuu??) siinä oli yks söpöys…no tuli vähän pitemmät loppurullailut :P

  Maria

  Tykkää

  1. Heheh, voi ei tuo on pelkoni numero kaksi! Että kengännauhat on auki! :D Pitäiskö hankkii tarralenkkarit? Crosstraineri on mun mielestä vähän tylsähkö, hyvin jaksaa noin kymmenen minuuttii sen jälkeen on jo aika tylsistynyt fiilis :P soutulaite vaikuttaa pelottavalta kanssa! Meijän salilla näytetään vaan huonoja kanavia, ku siel on vaa vanhuksii (ainakin aamupäivästä) Pitää tosin ensin oppia irrottamaan katse siitä juoksumatosta ennen kun levlaan telkkua katsomaan hahah (pyörällähän se toimii tosin – en sentääs niin vajaa ole)

   Tykkää

 3. Mä oon tasan kerran onnistunut kaatumaan kuperkeikkatyylillä, kuten Mikko kuvaili.
  Mut se tuntu kyl tosi kuulilta. Lause pysähtyi kuperkeikan ajaksi, mutta jatkui sitten. Siinä muuten sattuukin vähemmän kuin jos vetäis levynä maahan.

  Se on kyl ihan suositeltava tyyli kaatua, mutta kokonaan toinen asia on toteutus. Siinä kun pitää olla planeetat ja intiaanien luut oikeissa asennoissa, että se onnistuu. Pitää siis katsoa kalenterista, koska kannattaa kaatua.

  Tykkää

  1. Hahah! Anteeks ei sais nauraa! :DDD Mutta kuulosti kieltämättä kyllä khuulilta! Joo naamaa en kyllä haluais iskeä mattoon.. not the face not the face! Ilmota mulle sitten kun on planeetat ja luut paikoillaan ja oikeassa asennossa nii määki uskallan ehkä vetää kuperkeikan!

   Tykkää

 4. Yks toimiva kikka millä saa ehkä se pari-kolme minuuttia lisää :D on vaan laittaa iPodiin sellaset jytybiisit, että maton nopeudet riitä enää sulle :D tai soutulaitteesta hajoaa joku osa..voit sitten selittää salivastaavalle, et tuli ehkä treenattua vähä liian kova..haittaaks? :P

  Jotenki kaipailis taas uutta tohon iPodiin, siis musiikkia..mut nolottaa myöntää: en tiiä miten netistä siirretään musiikkia tohon..joo, tumbelo ja odiootti, oon..mut osaisitko auttaa tietämätöntä? ja kerro vaikka pari biisiä, mitä tykkäät jammailla ;)? thanks jos jaksat raapustella jotain vastauksia..

  Maria

  Tykkää

  1. Hahah ”vähän liian kovaa” :DDD Ei pitäis ainakaa haittaa! Mun juoksu-playlistalta löytyy ainakin Rammsteinia (ihan mikä vaan), Prodigyn Spitfire, Overseer Skylight, Noisia Machine Gun (16 bit remix), Infected mushroomia, Dj Tomcraft – Prosac, Styles and Breeze – You’re shining.. Sitten mulla on tää playlista Spotifylla.. Mä voisin itseasiassa tässä joku päivä pistää kasaan kunnon treenimusapostauksen :)

   Mä ainakin tällä hetkellä käytän enimmäkseen spotifyta (ilmainen on nannaa), mun ipodissa mulla on noin sata vuotta vanhaa musaa jota ei ole tullu uusittua moneen vuoteen (noloa) mutta kai sitä ainakin voi ostaa iTunesista biisin ja sitten sen vaan siirtää sen tiedoston ipodille (en käytä iTunesia, joten en tiiä miten se toimii) muistaakseni se oli kuitenkin aika helppoa. Saman voi muuten tehdä Spotifyssakin, siis ostaa musiikkia.. mutta en tiedä miten se siirretään iPodille. Mitä musiikkiohjelmaa käytät?

   Tykkää

 5. joo, tee ihmeessä sellanen musiikin top 10! vaikka lisäks, joku biisi mitä tykkäät kuunnella kun elämä potkii päähän tai muuten vaan kaikki menee väärin..esim.maanantai-aamusin :P :DDD

  Joo, iTunes, Windows Media Player ja Spotify. Toi viimesin on kivoin, mutta viime aikoina ärsyttävin, koska siihen on tullu joku rajotus, että joku 10 h kuukaudessa tai saat maksaa enemmän :/

  Maria

  Tykkää

  1. Joo muakin ärsyttää tuo, että saa vaan vähän kuunnella ilmatteeks, mut sitten aattelin sitä, että se Unlimited kuitenkin on jotain 5 euroo per kuukaus. Se ois niinku yks kahvipaketti pois ja sit saa musiikkia niin paljon kun haluaa – laillisesti :D (tosin ensin pitäis se palkka vaan tipahtaa sinne tilille)

   Mä pistän mietintämyssyn päähäni ja alan väsää listaa :)) Watch this space ;)

   Tykkää

 6. JOOOOOO…:D siis joo :D jotenki hauska tsiigata, mitä ihmiset tykkää kuunnella. Saattaa tehä kivoja ”löytöjä” ikäänkuin..saa sit kuunnella kauan sitten unohdettuja biisejä repeatilla keskiviikko-iltasin..ja uudestaan. ja uudestaan :P

  Aijaa, ei se ookkaan niin paljoo tosta Spotify Premiumista maksaminen..ehkä sit vois laittaa harkintaan :P

  Maria

  Tykkää

  1. Niin onkin kivaa nähdä miten ihmiset tykkää eri jutuista ^^ Tosin mun pitäis kyllä itsekin löytää vähän uutta musaa hehe, pitäänee mennä salille hengailemaan enemmän jotta saan niitä biisejä hhaha

   Joo tai siis Unlimited on 5 euroo ja Premium 10 :) Ku niitä on näköjään kahta eri sorttia nykyään O_o

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.