aamupala x kaksi

Sunnuntai. Päivä, jolloin saa ottaa hissuksiin, käydä kävelyllä, syödä hyvin, katsoa telkkaria koko päivän tai vaikkapa nukkua keskelle päivää. Mutta ei. Tänään on taas työpäivä, joten so long rauhallisuus. Saan taas katsoa kaunista, aurinkoista ilmaa ikkunan kautta. Onneksi eilen oli kuitenkin suhteellisen hyvä päivä ja kivaa työkaverin kanssa. Huono huumorintaju, vaan sillä selviää täysijärkisenä rankasta työpäivästä.

Aamupalaksi tänään mansikka-metsämansikka-jugurttia ja galiamelonia. Voi olla, että joudun vielä syömään toisen aamupalan, ennen kun riennän töihin. Mutta sepäs ei minua haittaa, aamupala on maailman paras juttu anyway. Toivottavasti teillä on paljon hauskempi sunnuntai kun mulla!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.