helmikuu kännykän kautta katsottuna

On taas aika katsoa, mitä mitä kännykkäni tallensi kuluneen kuukauden aikana. Ensinnäkin mulla oli matsaavat sukat, tätä ei muuten hirvittävän usein tapahdu. Ja ulkona oli kerran kylmä ja ostin uuden lämpöisen hatun. Jossa on nallenkorvat. Marianne 29-vee tässä moi. Ostin yhden ylimääräisenkin, mutta en tiedä mitä teen sen kanssa.

Kävin Suskin kanssa kahvilla ja juteltiin kaikesta kivasta, esimerkiksi mitä eroa suomalaisilla ja ruotsalaisilla nuorilla on. Tultiin siihen päätökseen, että ollaan Suomessa aavistuksen enemmän koviksia, kai. (:D) Löysin lempparikarkkiani yhdestä kiskasta, ja olin onnellinen noin viitisen sekuntia, kun sitä söin.

Ulkona siis oli pahimmillaan näin paljon lunta. Ja mistä muuten tietää, että on aika aloittaa kuntokuurin? No siitä, kun oma varjo muistuttaa halinallea! (Siis tämä on topptatakin syytä, ei herkuttelun! Ihan oikeasti on! Sanokaa, että on? Pretty please?)

Nämä ei siis ole syynä. Maraboun ehkä parasta salmiakkisuklaata ja laskiaspullat! I live in denial.

Pidettiin Saran kanssa elokuvailta ja se tarjosi mulle näkkileipää à la Länsirannikko (Västkusten) eli voita alle, paljon juustoa ja Kallen kaviaria siihen päälle. Siis tajuttoman hyvää, mutta ehkä ei mitään mitä söisi ennen jotain tärkeää deittiä – koska siitä saa lievästi sanottuna ihanan hengityksen. Lisäksi sain maistaa ostkakaa, eli ööh, ruotsalaista juustokakkua hillon kanssa. Joka muistuttaa enemmän pannukakkua, kun juustokakkua. Mutta hyvää se oli kuitenkin.

Ändi hankki Tekno-Puten, ja suunnittelen edelleenkin sen kidnappaamista. Tai sitten adoptoin oman, kun palkka tulee tilille! On se niin ihana. Lisäksi Ändi osti Kindlen.. jota olen käyttänyt opiskeluani varten. Mahtava juttu.

Saatiin tuliaisia Kanariansaarilta – Ändi sai Paavo Pesusieni suklaata – mä sain huomattavasti parempia juttuja. Coz everybody loves Mary. Yhtenä päivänä syötiin entrecôtea (suomeksi?) ja leikittiin kuninkaallisia. Om nom.

Sain töitä vihdoinkin ja saan joka kerta sinne mentäessä ihastella tätä patsasta pihalla. Kävin syömässä terveellisen ja maukkaan (…) lounaan.

Kuntokuuri alkoi vihdoin ja aloitin juoksun taas. Samalla bongasin kukan pihalta! Kevät on siis niin tervetullutta!

Ja that’s it folks! Aika köyhästi kuvia tällä kertaa! Pitää yrittää muistaa ottaa enemmän kuvia maaliskussa.

7 vastausta artikkeliin “helmikuu kännykän kautta katsottuna

 1. Oho, sielläpä sulaa on jo! Taitaa olla jo reippaasti lämpöasteita? Täällä Etelä-Suomessa on tällä hetkellä sellaset loskat että…rapa lentää..:D ja sukat kastuu :/ oisin niin motivoinu lenkkeilemään, mutta pari viimesintä lenkkiä tuolla loskashaipassa on saanu mut päästää aikamoisia ärripurreja suusta..kaipa se kevät tulee kohta tuolta? tuleehan ? :D
  Maria

  Tykkää

  1. On sulannut jo ihan kokonaan ja kadut on ihan kuivat ja pölyset sekä kiviset ^^ Selvittiin loskasta ihan kokonaan :DDD On tulossa, mä pistän sen tulee sinnepäin!!

   Tykkää

 2. ihanaa..laitahan pikapostilla tulemaan :P huomaa niin selkeästi, jo et päivä on selkeästi pitempi. Jotenki ihmeen piristysruiskeen saanu viime aikoina, siitä voi syyttää lisääntyvää aurinkoa! yes, sitä myös lisää :D

  Maria

  Tykkää

  1. Sähköpostilla? ;D Joo niin huomaakin! Aivan ihanaa! Normaalisti en oo mitenkään talvivihaaja, mutta nyt on kyl kiva saada kuivat tiet ja vähän valoa. Mäki ollu paljon pirteempi! Heh. Ja koht on syksy. Syksy on paras :DD

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.